“De financiële administratie van waar dan ook online raadplegen”

Niet langer beperkt door muren en bekabelde computers. Het Internet maakt werken op afstand mogelijk, dus waarom ook niet de financiële administratie op afstand bijwerken. Met EveryOffice heeft u direct inzicht in de financiële stand van zaken op welk  apparaat dan ook.  Zo staat u altijd in verbinding met de zaak.

Factuur opstellen, nakijken en versturen

We doen het vaak. Factuur opstellen, klantgegevens invullen, uitgevoerde werkzaamheden vermelden en vervolgens versturen. Dit zijn best veel handelingen. EveryOffice gaat uit van automatisering en maakt facturatie weer leuk. U begint gewoon te stralen wanneer uw mobiele administratie laat zien dat er weer geld is binnengekomen. Klantgegevens, werkzaamheden en mailing in één systeem gekoppeld. Geen gezoek meer, maar alles direct bij de hand.

Online Belastingaangifte

Puzzelen aan het einde van een kwartaal? Nee liever in een paar klikken de complete belastingaangifte online regelen. EveryOffice maakt na elke facturering  een regel automatisch op de achtergrond aan en voegt deze toe aan het overzicht belastingaangifte. Dit is volledig automatisch zodat u zich kunt richten op de echte dingen.

EveryOffice heeft een direct koppeling met de belastingdienst, waardoor uw aangifte direct in slechts 1 klik digitaal kan worden gedaan.

Daarom de module Financieel van Every Office

  • Debiteuren- en crediteurenadministratie 
  • Inzichtelijke kasmutaties
  • Synchronisatie met actuele bankmutaties 
  • Memoriaal beheer
  • Verkoopfacturen