Eenvoudig een website online zetten

Tegenwoordig is een website een must-have. Uw digitale visite kaartje, informatiepakket, of als bron van inkomst. Een website is de werknemer die nooit moe is of een slechte dag heeft. Met EveryOffice heeft u de tools om eenvoudig zelf een website te ontwikkelen. Met ons content management systeem (CMS) kunt u alles doen wat een website anno 2013 hoort te doen – webshop inbegrepen. En als u geen tijd hebt om de website te beheren dan doen wij dit graag voor u.

Interactief omgaan met bezoekers

Het aantal leads vanaf de website stijgt aanzienlijk wanneer de tijd wordt genomen om een dialoog aan te gaan met bezoekers. Naast geïntegreerde social media oplossingen laat EveryOffice u nieuwsberichten plaatsen waar bezoekers op kunnen reageren. Bovendien kunt u een enquête of poll op de site plaatsen om meer inzicht te krijgen over bezoekers.

Meteen een webwinkel op poten zetten

Denkt u aan het starten van een webwinkel? De webwinkel optie van EveryOffice is compleet uitgerust met betaal- en verzendopties en kan tevens het gebruik van coupons integreren. Ideaal voor diegene die naast een website ook een webwinkel op poten willen zetten.

Met onze website module kunt u o.a.

  • Webpagina’s beheren
  • Zelf bepalen hoe de website eruit ziet
  • Nieuwsberichten plaatsen
  • Een webshop beheren