Nieuwsbrief Buitengoed de Boomgaard
Voor een optimale weergave bekijkt u hier de webversie

Ervaar het Ultieme Kerstgevoel bij Buitengoed de Boomgaard
Heksensoep...
Kastanjes rapen... poffen, je kunt ze zelfs eten heb ik begrepen. Het najaar is nog maar net begonnen en nu al vallen de stekelige bolsters met daarin verstopt grote noten van de bomen. Nadat onze kindjes zakken vol mee naar huis hebben gesleept en ik vol in de veronderstelling was dat je alle soorten kunt eten, blijkt er een verschil te zijn tussen deze wonderbaarlijke bruine stekeleieren. Er bestaat namelijk een wilde en tamme variant. Natuurlijk heb ik uren lang staan roeren in een pan met wilde kastanjes én 3 paar hoopvolle kinderogen op de soeppan gericht. Niks geen lekker herfst soepje, maar een smaakloze bijna 'giftige' heksensoep. Althans dat hebben de kinderen ervan gemaakt. Na enige teleurstelling, hebben we ons daarna driftig gestort op het uithollen van een reuze pompoen van de buren. Deze ken ik (die soep dan) en met een beetje geluk, een stukje gerookte kip en een kippenbouillontje erbij komt dit wel goed.

Zondag 14 oktober is alweer de laatste dag van dit prachtige zomerseizoen en nemen we afscheid van jullie gezelligheid. Maar niet voor lang, want voor je het weet is het maart... Wij gaan er eens goed voor zitten en bedenken wat we allemaal gaan doen in 2019. Zin in! Maar eerst creatief zijn voor onze winterevents...

Voor nu alvast een mooie winter gewenst namens ons allemaal. Geniet van de momenten samen, kruip dicht bij elkaar & koester wat je hebt.
Dan ga ik nu genieten van mijn welverdiende pompoensoep!  

Lieve mensen bedankt voor de mooie zomer en tot snel!


Met culinaire groetjes,
•Michel & Edy• (dat culinaire slaat natuurlijk niet op mij; Michel had dat van die kastanjes natuurlijk geweten)


CountryFestival
Wat een feest; heb je ze gezien? Wij wel. Prachtig uitgedoste dames in western kleding, mannen met geruite overhemden, crocoleren puntlaarzen en stoere hoeden op. Gezellige kraampjes met de leukste hebbedingen, American foodtentjes & heel veel hamonie... Er werd volop gedanst in een reusachtig grote tent. Linedansen... heb het geprobeerd... stilletjes; buiten het zicht. Nog even oefenen.... Mijn vader daarentegen was blij dat hij zijn hoed op kon; voelt zich hier helemaal thuis.
 

Nog eventjes...
Het duurt nog even voor het voorjaar is... Toch al benieuwd naar onze Buitengoed tarieven 2019? Deze staan vanaf medio oktober voor je online op
www.buitengoeddeboomgaard.nl.
Mats (onze oudste) vraagt zojuist waarom ik deze foto van die schildpadden erbij heb gedaan.
1. omdat ik deze nog had en schattig vind en 2. omdat het gewoon nog even duurt voordat het weer zover is voor we elkaar zien. Toepasselijk genoeg lijkt me:-)

 
 


Denk je mee?
In december slepen we met kerstbomen, drinken we gluhwein & eten we erwtensoep. Maar zodra ons kerstdorp terug omgetoverd is naar het Buitengoed, is het tijd voor ons. Met een fijne vakantie in het vooruitzicht. Dan is het ook tijd om na te denken over het nieuwe jaar. Alle tips & tops zijn welkom! Jij maakt ons immers mee; ervaart het Buitengoed en ons als team. Leuk & zeer welkom als je je ideeen met ons deelt. Hierdoor kunnen we ons Buitengoed samen beter & leuker maken! 

 
 

Kom lekker uitrusten
Ook als je zin hebt in een winters Buitengoedje; Kom lekker slapen in onze gezellige BoomgaardLodge met vrienden of familie. Of gewoon als je even behoefte hebt aan jezelf.
De verwarming in de Lodge houdt je warm en lekker slapen doe je onder het warme zachte donsbed.  Boek hier
 
 


 
 
••Toedeledokes••
Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9
3981 HG Bunnik
Sociale media
Pinterest
Facebook
Instagram
Bel of mail ons:
Tel: 030 656 38 96
E-mail:info@buitengoeddeboomgaard.nl
 

Schrijf je hier uit voor de nieuwsbrief van Buitengoed de Boomgaard
 
ad>