Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden van Hardware

Levering van alle belangrijke hardware
Wij leveren alle hardware die jij en jouw collega's nodig hebben om aan het werk te blijven: Computers, thin-clients, laptops, smartphones en tablets tot multifunctionals, printers, scanners en servers. Hierbij maken wij gebruik van A-merk hardware. En of je deze nou op kantoor of thuis gebruikt; wij zorgen er voor dat jouw werkplek atlijd in orde is. 

Meer veiligheid met camerabewaking
Met professionele camerabewaking heb je altijd zicht op wat er in en rondom jouw bedrijf gebeurt. Een camerasysteem verhoogt de veiligheid, omdat het inbraak helpt te voorkomen door de afschrikkende werking. Gebeurt er toch iets rondom het bedrijf? Alle gemaake camerabeelden worden opgeslagen.

Informatievoorzienning
Wil je op een professionele en moderne manier informatie laten zien aan jouw klanten of jouw personeel? Met narrowcasting ben je flexibel in het delen van bijvoorbeeld een bedrijfsplattegrond, agenda, nieuwsitems of bewakingsbeelden. Je past zelf makkelijk de teksten aan via onze software van EveryOffice
y

Passend Netwerkbeheer die aansluit bij jouw bedrijf

Camerasysteem
Meer veiligheid met camerabewaking
Camerasystemen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor een specifieke camera hangt af van wat je wil bereiken met het camerasysteem. Onze adviseurs helpen je de juiste keuze te maken voor jouw specifieke situatie. 
 
  • Altijd zicht op wat er gebeurd rondom jouw bedrijf 
  • Beelden zijn 24/7 terug te bekijken via telefoon,tablet of laptop
  • Beelden zijn eenvoudig te delen met de officiele instanties
  • Een camerasysteem verhoogt de veiligheid
Informatievoorziening
Laat op een professionele manier informatie zien
Als onderdeel van onze systemen voor parkeren en toegangscontrole bouwen wij onze eigen zuilen. Bij de bouw van een zuil heb je keuze uit talloze hardware mogelijkheden, zoals touchscreens en intercom.
 
  • Op een professionele en moderne manier informatie laten zien 
  • keuze uit talloze hardware mogelijkheden
  • Een mooie manier om informatie over te brengen op de bezoeker
  • flexibel in het delen van bijvoorbeeld een bedrijfsplattegrond 
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten