Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden van Netwerkbeheer

Zorgvuldig beheer van jouw netwerk
Steeds meer apparaten worden op het netwerk aangesloten, zoals printers, telefoons, routers en camera's. De verschillende soorten apparaten maken een netwerk complex en gevoelig voor problemen. Goed beheer van het netwerk is van groot belang voor de productiviteit binnen het bedrijf.

Online bellen met VoIP
VoiP: met andere woorden 'Voice over IP'. Heb je een internetverbinding, dan kan je ook bellen via het internet. Het is goedkoper en de kwaliteit is beter. Een telefooncentrale is niet meer nodig. Overal waar internet is kan je bellen zoals op kantoor.

On-premise servers
Een on-premise server biedt tegenwoordig vele voordelen, ook ten opzichte van de cloud. Met een eigen server behoud je de volledige controle over alle data; Deze staat immers op jouw eigen hardware. Ook is een on-premise server als lange termijnoplossing vaak goedkoper, mede door de mogelijkheden van servervirtualisatie.
y
y
Hoe werkt servervirtualisatie
Bij virtualisatie wordt door middel van virtualisatiesoftware een extra laag gecreëerd tussen de software en de onderliggende hardware. In deze laag worden zogeheten virtuele machines (VM’s) gecreëerd. Deze VM’s gedragen zich net als een fysieke machine, maar hebben slechts een deel van de resources van één computer nodig. Zo is het mogelijk om meerdere besturingssystemen te draaien op één server die elke verantwoordelijk zijn voor een eigen proces. Hierdoor wordt de capacititeit van de hardware optimaal benut.

Passend Netwerkbeheer die aansluit bij jouw bedrijf

Telefonie VoIP
Altijd bereikbaar en bespaar kosten met VoIP
Met VoIP zijn er geen beperking in tegelijkertijd bellen. Niemand krijgt een gesprekstoon te horen. Alleen de bandbreedte van je internetverbinding en het abonnement zijn beperkende factoren waar op gelet moet worden.
 
  • Eenvoudig besparen op belkosten
  • Beveiligde telefoon verbinding
  • Betere gesprekskwalitiet dan reguliere 
  • Door slimme functies hogere productiviteit
Server & Virtualisatie
Dé manier om alle processen te draaien op één systeem.
Met steeds krachtiger wordende hardware kwam servervirtualisatie in beeld; dé manier om alle processen te draaien op één en hetzelfde systeem.
 
  • Kostenbesparing: Minder hardware nodig en beter benutten
  • Betrouwbaarheid: Proces is losgekoppeld van de hardware
  • Toekomstbestendig: Standaard geleverd met overcapaciteit
  • Veiligheid van data: Eenvoudig maken van back-ups
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten