Everything, everytime, everyone, everywhere
Zorgvuldig beheer van jouw netwerk
Steeds meer apparaten worden op het netwerk aangesloten, zoals printers, telefoons, routers en camera's. De verschillende soorten apparaten maken een netwerk complex en gevoelig voor problemen. Goed beheer van het netwerk is van groot belang voor de productiviteit binnen het bedrijf.

Wij zorgen dat het netwerk over voldoende capaciteit beschikt en onderhouden de functionaliteit en integriteit van de infrastructuur. 
Met onze techniek en jarenlange ervaring is jouw netwerk snel, veilig en toekomstbestendig. 

Persoonlijk, kundig en oplossingsgericht
Wij staan voor een persoonlijke aanpak, korte lijnen en duurzame relaties. Bij ons geen ingewikkelde contracten, maar altijd eerlijk advies; gewoon
no-nonsense ICT. Wij zorgen dat jouw medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen. Zo kan jij je volledig richten op jouw eigen bedrijf.
De voordelen van netwerkbeheer
Jouw Netwerk laten beheren door  EveryOffice IT solutions biedt de volgende voordelen:

Wij zorgen voor: 
  • Een netwerk met voldoende capiciteit 
  • Een snel, veilig en toekomstbestendig netwerk
  • Persoonlijk contact met korte lijnen
  • Duidelijkheid over onderhoud en de kosten daarvan
Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Onze IT-experts vertellen je er graag meer over

Vraag een demonstratie aan
Op basis van contract, uurbasis of detachering
Een goed functionerend netwerk is van groot belang om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Kies daarom voor een onderhoudscontract waarin preventief onderhoud is opgenomen.

Hierbij weet je precies wat je per maand kwijt bent aan onderhoud en beheer van je netwerk. Onderhoudscontract of uurtje factuurtje, je betaalt bij ons nooit voorrij- of reiskosten. Dit is mooi meegenomen.

Detachering
Komt er een groot project aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen? Bijvoorbeeld een migratie van jullie huidige serverpark of vervanging van alle werkstations? Onze ICT'ers helpen je deze klus te klaren. Op basis van flexibele inzet, zonder wurgcontracten of kleine letters. Echt flexibel dus.
y