Everything, everytime, everyone, everywhere
Online bellen met VoIP
VoiP: met andere woorden 'Voice over IP'. Heb je een internetverbinding, dan kan je ook bellen via het internet. Het is goedkoper en de kwaliteit is beter. Een telefooncentrale is niet meer nodig. Overal waar internet is kan je bellen zoals op kantoor. Je belt gewoon met het zakelijke telefoonnummer uit en je kan ook inkomende zakelijke telefoontjes ontvangen.

Meer lijnen, maar minder betalen
Met VoIP zijn er geen beperking in tegelijkertijd bellen. Niemand krijgt een gesprekstoon te horen. Alleen de bandbreedte van je internetverbinding en het abonnement zijn beperkende factoren waar op gelet moet worden.

Direct alle relatie gegevens bij de hand
Belt er een relatie, dan worden de gegevens direct zichtbaar op je computer en heb je direct het +dossier bij de hand. De klant wordt op deze manier herkend en voelt zich welkom. Een koppeling met een ander relatiebeheerpakket kan ook door ons worden verzorgd.
De voordelen van VoIP
VoIP van EveryOffice IT solutions biedt de volgende voordelen: 
  • Eenvoudig besparen op belkosten
  • Beveiligde telefoon verbinding
  • Betere gesprekskwaliteit dan reguliere
  • telefoongesprekken
  • Door slimme functies hogere productiviteit en
  • bereikbaarheid van uw persooneel
Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Onze IT-experts vertellen je er graag meer over

Vraag een demonstratie aan
Altijd bereikbaar met Hosted VoIP
Met Hosted VoIP beschik je over professionele telefooncentrale functies in de cloud. Heeft het internet storing of is er een stroomstoring ? Dan worden je binnenkomende gesprekken doorgezet naar een mobiele telefoon. Zo blijf je toch altijd bereikbaar. Doorschakelen naar je mobiele nummer kon natuurlijk altijd al. Maar met VoIP kan je een tijdschema instellen, zodat je al vooruit kan plannen. En heb je een voicemailbericht, dan kan je gewoon via de mail het bericht afluisteren. Zo kan je snel reageren als de situatie daar om vraagt.

Eenvoudig online instellen van alle functionaliteiten
Alle functionaliteiten zijn eenvoudig in te stellen via een eigen beheerpagina. Wel zo makkelijk. Ook zie je het aantal telefoontjes, de gespreksduur en de gemiste telefoontjes. Handig om je medewerkers op hun verantwoordelijkheid te wijzen.
y