Everything, everytime, everyone, everywhere
Een nieuwe naam voor Digizijn ICT & Web
In 2021 verder onder de naam EveryOffice IT solutions

Wat biedt EveryOffice IT solutions? 
EveryOffice IT solutions is 25 Jaar geleden begonnen met de verkoop van computers en inmiddels uitgegroeid tot een professionele en veelzijdige organisatie met een hecht team van meer dan 30 medewerkers. Al die jaren loopt ICT in het breedste zin van het woord als een rode draad door onze organisatie. Advisering, netwerk- en systeembeheer en verkoop van hard- en software aan MKB-bedrijven zijn nog steeds enkele van onze kernactiviteiten. Daarnaast hebben we in eigen huis een softwarepakket ontwikkeld met ontzettend veel mogelijkheden onder de naam EveryOffice. 

Onze drijfveer
Het ontzorgen van bedrijven en hun medewerkers door te luisteren naar de behoefte van de klant. Korte lijnen, duurzame relaties, persoonlijk, geen ingewikkelde contracten, eerlijk advies; gewoon no-nonsense. Daar houden wij van. Onze ICT’ers hebben veel kennis van MKB-bedrijven. Zij zorgen ervoor dat jij je volledig kan richten op je eigen bedrijf en dat jouw medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen. Een sparringpartner die luistert, adviseert en doet wat hij belooft. En erg belangrijk; altijd bereikbaar.

Onze toegevoegde waarde voor het MKB
Samen met onze betrokken medewerkers die al jarenlang bij ons werkzaam zijn, kunnen we net iets meer betekenen dan de traditionele ICT-dienstverlener. Naast ICT verzorgen wij parkeer- en toegangsbeheer, ontwerpen en ontwikkelen wij websites en webshops en bieden wij oplossingen met onze bedrijfssoftware op het gebied van CRM, financieel, logistiek en personeel.

Onze aanpak
Door onze persoonlijke no-nonsense aanpak zijn wij in staat dichter bij de klant te staan. We staan klaar voor support vragen en begrijpen dat software implementatie meer is dan een download knop. Onze producten staan dan wel professioneel in de cloud, maar onze persoonlijke support merkt u gewoon nog op de werkvloer. 
 
Persoonlijk en professioneel
Alleen diegene die de klant begrijpt kan meerwaarde bieden. Daarom leveren we bedrijfskritische oplossingen verpakt in no-nonsense en heldere communicatie.

Heldere communicatie en transparante tarieven
Geen nacalculaties, maar transparante en vaste tarieven. Je betaalt alleen voor wat daadwerkelijk wordt gebruikt.
 
Toegankelijk in de Cloud
Tegenwoordig werken we steeds meer van kantoor. Onze software is toegankelijk op PC/Mac, laptop, tablet en Smartphone waardoor het daadwerkelijk mogelijk is om onafhankelijk van plaats en tijd overal te kunnen werken.