Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden van Systeembeheer

Jouw werkplek compleet ingericht
Een trage computer of laptop of een harde schijf die crasht. Dat zijn zaken waar je niet bepaald vrolijk van wordt. Computers, thin-clients, laptops, smartphones en tablets tot multifunctionals, printers, scanners en servers; wij zorgen dat je niet gefrustreerd raakt van ICT-perikelen. Met ons heb je één aanspreekpunt voor jouw complete werkplek.

Virusbeveiliging
Aangezien internetcriminelen steeds slimmer worden is virusbeveiliging zeker geen overbodige luxe. Online hacken, spam en phishing mails zijn aan de orde van de dag. Met realtime beveiliging wordt je computer doorlopend in de gaten gehouden. Wel zo prettig als je zelf toch even niet zo goed hebt opgelet.

Alle software altijd up-to-date
Als systeembeheerder installeren wij de software die jouw bedrijf nodig heeft en houden deze up-to-date. Hierbij leveren wij softwarelicenties van onder andere Microsoft, Adobe en ESET Internet Security.
 
y
y
Ga voor ICT die gewoon werkt
Een goed functionerende werkplek is van groot belang om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Kies daarom voor een onderhoudscontract waarin monitoring en preventief onderhoud is opgenomen. Hierbij weet je precies wat je per maand kwijt bent aan onderhoud en beheer van je netwerk. Onderhoudscontract of uurtje factuurtje, je betaalt bij ons nooit voorrij- of reiskosten. Dat is mooi meegenomen.

Detachering
Komt er een groot project aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen? Bijvoorbeeld bij de vervanging en inrichting van alle werkstations? Onze ICT’ers helpen je deze klus te klaren. Op basis van flexibele inzet, zonder wurgcontracten of kleine lettertjes. Echt flexibel dus.

Neem contact op met onze ict-experts

 Systeembeheer dat aansluit bij jouw werkplek

Online back-up
Voorkom slapeloze nachten
Hoe belangrijk zijn jouw gegevens? Wij weten zeker dat je in de stress schiet als er iets verloren gaat. Voorkomen is beter dan genezen. Vooral als het gaat om belangrijke documenten of je administratie.
 
  • Doorlopende monitoring
  • Aangepast aan de eisen van jouw bedrijf
  • Eenvoudig herstellen van gegevens
  • Gebruik van Nederlandse servers
Licenties & Support
Alle software altijd up-to-date
Werk je veel samen met collega’s of heb gebruik je je mail op andere apparaten. Dan is exchange online dé oplossing voor je e-mail. Je apparaten zijn altijd gesynchroniseerd en je agenda kan je delen met je collega’s.
 
  • Wij kijken naar bijpassende software
  • Je e-mail altijd gesynchroniseerd op al je apparaten
  • Wij zijn 's avonds en in het weekend ook gewoon bereikbaar
  • Wij kunnen hulp aanbieden op afstand en op locatie
Ben jij op zoek naar een partner die service hoog in het vaandel heeft staan.
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bekijk één van onze afgeronde projecten