Everything, everytime, everyone, everywhere
Alle software altijd up-to-date
Als systeembeheerder installeren wij de software die jouw bedrijf nodig heeft en houden deze up-to-date. Hierbij leveren wij softwarelicenties van onder andere Microsoft, Adobe en ESET Internet Security.

Office 365
Heeft jouw bedrijf al Office 365? Zonder extra kosten heb je gewoon het vertrouwde Office van Microsoft, maar met meer mogelijkheden. Werk waar je ook bent, wanneer het nodig is en met het apparaat dat op dat moment het handigste is.

Exchange online
Werk je veel samen met collega’s of heb gebruik je je mail op andere apparaten. Dan is exchange online dé oplossing voor je e-mail. Je apparaten zijn altijd gesynchroniseerd en je agenda kan je delen met je collega’s. Maak je organisatie flexibel met Office 365 en Exchange Online. We bekijken graag welke pakketten passen bij de situatie in jouw bedrijf.
De voordelen van licenties en support
Jouw software laten beheren door  EveryOffice IT solutions biedt de volgende voordelen:
  • Wij kijken naar bijpassende software en houden deze up-to-date
  • Je e-mail altijd gesynchroniseerd op al je apparaten
  • Wij zijn 's avonds en in het weekend ook gewoon bereikbaar
  • Wij kunnen hulp aanbieden op afstand en op locatie
Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Onze IT-experts vertellen je er graag meer over

Vraag een demonstratie aan
Support op afstand en locatie
Veel bedrijven werken met flexibele werktijden en werkplekken. Wij zijn 's avonds en in het weekend ook gewoon bereikbaar. Via helpmij.it kunnen wij elke computer overnemen en hulp bieden op het moment dat jij dit nodig hebt.

Zo hoef je niet te wachten totdat er een ICT'er op locatie is. Een mooie tijds- en kostenbesparing en nog veilig ook. Toch hulp nodig op locatie? Wij komen graag naar je toe om het probleem op te lossen.

 
y