Everything, everytime, everyone, everywhere
Jouw werkplek compleet ingericht
Een trage computer of laptop of een harde schijf die crasht. Dat zijn zaken waar je niet bepaald vrolijk van wordt. Computers, thin-clients, laptops, smartphones en tablets tot multifunctionals, printers, scanners en servers; wij zorgen dat je niet gefrustreerd raakt van ICT-perikelen. Met ons heb je één aanspreekpunt voor jouw complete werkplek.

Hardware voor mobiel werken
Mobiel werken; het is in korte tijd in veel branches de standaard geworden. Door de plotselinge maatregelen zijn veel bedrijven hier noodgedwongen mee begonnen.

De laptop of desktop mee naar huis nemen was hierbij eerst voldoende, maar nu we langer mobiel werken ontstaat ook de wens om zowel thuis als op de zaak comfortabel te kunnen werken.Maar wat heb je nodig om comfortabel mobiel te werken? Onze ICT-experts zorgen voor de ideale hardware om thuis te kunnen werken.
 
De voordelen van werkplekbeheer
Wij doen alles wat nodig is om jouw medewerkers goed te laten functioneren op zijn of haar (online) werkplek. Denk bijvoorbeeld aan een goed ingestelde laptop, met een veilige omgeving om in de cloud te werken. Zo kunnen jij en je collega’s doen waar jullie goed in zijn. 

Wij zorgen voor: 
  • De juiste hardware
  • Up-to-date houden van alle apparaten
  • Beheer van beveiligingssoftware
  • Back-ups van essentiële bedrijfsinformatie
  • Monitoring van jouw systemen
Wil je jouw werkplek compleet ingericht? Wij geven je graag advies over de meest geschikte oplossing, passend bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. 

Kom in contact met onze experts
Ga voor ICT die gewoon werkt
Een goed functionerende werkplek is van groot belang om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Kies daarom voor een onderhoudscontract waarin monitoring en preventief onderhoud is opgenomen. Hierbij weet je precies wat je per maand kwijt bent aan onderhoud en beheer van je netwerk. Onderhoudscontract of uurtje factuurtje, je betaalt bij ons nooit voorrij- of reiskosten. Dat is mooi meegenomen.

Detachering
Komt er een groot project aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen? Bijvoorbeeld bij de vervanging en inrichting van alle werkstations? Onze ICT’ers helpen je deze klus te klaren. Op basis van flexibele inzet, zonder wurgcontracten of kleine lettertjes. Echt flexibel dus.

Neem contact op met onze ict-experts
y