Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden van Energie & Domotica 

Volledige controle over energie en leefklimaat
Smart-Home systeem voor recreatiewoningen
Creeër een ongeëvenaard gevoel van luxe en comfort in jouw recreatiewoning met een smart-home systeem speciaal ontwikkeld voor de recreatiebranche. Het domoticasysteem koppelt alle gebruikte technieken in en om de recreatiewoning samen in één slim systeem om zo alleleri handelingen, processen en taken te automatiseren. Zo zorg je op een slimmem manier voor een optimaal leefklimaat, energiebesparing, comfort en veiligheid. 

ERS-systeem voor kampeerplaatsen
Krijg volledige controle over het energieverbruik op het park met het Energie Regel Systeem. Controleer online het verbruik van individuele plaatsen en schakel stroomaansluiting in en uit. De gast kan in de online mijnomgeving het eigen verbruik inzien en direct afrekenen. 
 
y
y
Smart Home voor recreatiewoningen
Case: Landgoed Soesterduin

Een ongeëvenaard gevoel van luxe en comfort creëren in jouw recreatiewoning? Het Smart Home systeem van EveryOffice koppelt alle gebruikte technieken in en om de recreatiewoning samen in één slim systeem om zo allerlei handelingen, processen en taken te automatiseren.

Op bungalowpark 't Eekhoornnest en het nieuwe Landgoed Soesteruin zijn in de nieuwe recreatiewoningen alle mogelijkheden van ons Smart Home systeem toegepast. Denk hierbij aan (sfeer)verlichting, verwarming, ventilatie, zonwering, beveiliging, wellness en toegangscontrole. Het geheel van de diverse flexibele componenten, sensoren en actuatoren één systeem die geheel naar eigen wens is in te stellen. Hiermee zorgt het systeem op een slimme manier voor een optimaal leefklimaat, energiebesparing, comfort, veiligheid en ongeëvenaard gevoel van luxe. 

Meer weten over dit project? Kijk op landgoedsoesterduin.nl

Een passend Smart Control of energiebeheer systeem voor elk type recreatiebedrijf

Campings
Smart Home voor privé sanitair
Verhoog het gevoel van luxe en comfort in jouw privé sanitair units met het Smart Home systeem van EveryOffice. Schakel verwarming op basis van de reservering. Zo is de unit al warm bij aankomst van de gast.
 
  • Automatische verwarming
  • Automatische verlichting
  • Toegang via persoonlijke pas, QR- of pincode
  • Automatische ventilatie 
Vakantieparken
Energiebesparing in accommodaties
Bij de bouw van de Chalets stonden luxe en duurzaamheid hoog in het vaandel.  Hier sluit de ECOgreenBOX perfect bij aan, door energiebesparing te combineren met maximaal comfort voor de gast.
 
  • Slimme en automatische thermostaat 
  • Standaard voorzien van calamiteitenmeldingen
  • Compleet systeem voor energiemanagement
  • Automatiseringen van allerlei handelingen
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten

De voordelen van onze Energie & Domotica mogelijkheden
Comfort, Veiligheid en energiebesparing in een systeem
Intelligent woningbeheersysteem dat een ongeëvenaard gevoel van luxe creëert maar ook het klimaat en veiligheid van de accommodatie beheert.
 
Altijd zicht op jouw recreatiebedrijf
Altijd zicht op wat er op en rondom jouw recreatiebedrijf gebeurt. 24/7  online toegang tot de camerabeelden en de mogelijkheid om de beelden terug te kijken op mobiel, pc en tablet.
 
Maak de gast bewust van hun energieverbruik
De gast kan onder andere zijn verbruik inzien in de mijnomgeving en kan online zijn energiekosten voldoen.