Everything, everytime, everyone, everywhere
Professioneel beveiligingssysteem
Een gecertificeerd beveiligingssysteem voor jouw recreatiebedrijf. Onze technische experts regelen alles; van advies en aanleg tot onderhoud en certificering van jouw IP-camerasysteem, inbraakmeldinstallatie, brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie.

Altijd zicht op jouw recreatiebedrijf
Een IP-camerasysteem helpt inbraak en vandalisme te voorkomen door de afschrikkende werking. Gebeurt er toch iets rondom het bedrijf? Alle gemaakte camerabeelden worden online opgeslagen. Hierdoor gaan beelden nooit verloren en zijn ze eenvoudig te delen met de officiële instanties. De beelden zijn 24/7 te bekijken via telefoon, tablet of laptop. Zo heb je altijd zicht op wat er op en rondom jouw recreatiebedrijf gebeurt.
De voordelen
Camerabeveiliging van EveryOffice Leisure biedt de volgende voordelen:
  • NCP gecertificeerd BORG technisch beveiligingsbedrijf
  • Inbraak, brand en ontruimingsinstallaties
  • 24/7 online toegang tot camerabeelden
  • Beelden terugkijken op mobiel, pc en tablet
  • Eenvoudig beelden delen met officiële instanties
Wil jij jouw recreatiebedrijf ook beter beveiligen? Onze experts vertellen je er graag meer over.

Vraag een demonstratie aan
Camerabeveiliging van de horeca
Case: Strandcamping Groede

Als uitbreiding op de al aanwezige kentekencamera's bij de slagboom is bij de camerabeveiliging van de Horeca op Strandcamping Groede gekozen voor camera's van dezelfde maker ; Hikvision. Dit maakt het makkelijk om alle beelden op dezelfde wijze weer te geven in één en hetzelfde programma. 

Online live meekijken en terugkijken
De beelden zijn online live te bekijken of terug te kijken. Zo kunnen de beelden op elk gewenst scherm worden vertoond, zoals op de pc's van de technische dienst of de narrowcasting bij de receptie. In geval van calamiteiten zijn de beelden eenvoudig te delen met de autoriteiten. 
y
De voordelen van ons beveiligingssysteem
Voorkom inbraak en vandalisme
Door IP- camera’s rondom je park te installeren creëer je een afschrikkende werking. En in het geval dat er iets gebeurd kunnen de beelden eenvoudig worden gedeeld met autoriteiten.
Altijd zicht op jouw recreatiebedrijf
Altijd zicht op wat er op en rondom jouw recreatiebedrijf gebeurt. 24/7  online toegang tot de camerabeelden en de mogelijkheid om de beelden terug te kijken op mobiel, pc en tablet.
 
Alles in één installatie
Ons professionele beveiligingssysteem is niet alleen camera-installatie maar ook een inbraakmelding- installatie, brandmelding-installatie en ontruimingsinstallatie.