Everything, everytime, everyone, everywhere
Verras de gast met slimme automatiseringen
Via de tablet in de woning of de gasten app kan de gast zelf alles bedienen. Veel zal echter automatisch gaan om de gast aangenaam te verrassen. Zo wordt tijdens een filmavondje de zonwering automatisch gesloten, de verlichting gedimd en de home cinema aangezet. Dankzij diverse sensoren staan apparaten zoals tv, audio en verwarming nooit onnodig aan. Zo is het comfort van de gast altijd gegarandeerd, terwijl energieverspilling en schade wordt voorkomen.

Scènes voor een warm welkom en meer
Bundel functies samen in handige scènes voor bijvoorbeeld een warm welkom. Hiermee wordt de accommodatie vlak voor aankomst van de gast op de juiste temperatuur gebracht. Wanneer de gast de accommodatie binnengaat wordt de verlichting, gashaard, tv met persoonlijke welkomstboodschap en audio automatisch ingeschakeld. Zo wordt de gast ook bij een receptieloze check-in persoonlijk ontvangen.
De voordelen
Domotica en Smart Home van EveryOffice Leisure biedt de volgende voordelen:
 
 • Intelligent woningbeheersysteem
 • Slimme aansturing van alle apparaten
 • Automatiseringen van allerlei handelingen
 • Handige scènes voor o.a. een warm welkom
 • Compleet systeem voor energiemanagement
Wil jij jouw accommodaties naar een hoger niveau brengen? Onze experts helpen je graag.

Vraag een demonstratie aan
Smart Home voor recreatiewoningen
Case: Bungalowpark 't Eekhoornnest

Een ongeëvenaard gevoel van luxe en comfort creëren in jouw recreatiewoning? Het Smart Home systeem van EveryOffice koppelt alle gebruikte technieken in en om de recreatiewoning samen in één slim systeem om zo allerlei handelingen, processen en taken te automatiseren.

Op bungalowpark 't Eekhoornnest zijn in de nieuwste recreatiewoningen alle mogelijkheden van ons Smart Home systeem toegepast. Denk hierbij aan (sfeer)verlichting, verwarming, ventilatie, zonwering, beveiliging, wellness en toegangscontrole. Deze centrale besturingseenheid vormt samen met diverse flexibele componenten, sensoren en actuatoren één systeem die geheel naar eigen wens is in te stellen. Hiermee zorgt het systeem op een slimme manier voor een optimaal leefklimaat, energiebesparing, comfort en veiligheid.
y
Energiemanagement
Intelligent systeem voor energiebesparing
Het Smart Home systeem zorgt op slimme wijze voor energiebesparing en voorkomt overbelasting. Zo zal het systeem bij het aansluiten van een elektrische auto aan de laadpaal bij de accommodatie automatisch minder capaciteit aan het opladen besteden, als ook de sauna, jacuzzi en home cinema aanstaan. Als bijvoorbeeld de sauna weer uitgeschakeld wordt, zal het systeem de capaciteit voor het opladen weer verhogen.

De kosten voor het gebruik van individuele apparaten, zoals de sauna en laadpaal, kan automatisch bij de gast in rekening worden gebracht op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Lees meer over energiebeheer > 
Uitbreidingsmogelijkheden
Het Smart Home systeem voor recreatiewoningen kan worden uitgebreid met de volgende mogelijkheden:
 • Alarmsysteem
 • Irrigatiesturing van de tuin
 • Intercom met beeld en geluid
 • Zorgtoepassingen, zoals een noodknop voor hulp
 • Wasmachine en -droger met afrekenmogelijkheid
 • Thuisbatterij voor het opslaan van zonne-energie
 • Automatische zonwering aan de buitenkant
 • Wekfunctie
 • Herinnering bij verlaten woning of er nog ramen of deuren open staan
Smart Home voor privé sanitair
Case: Camping Bakkum

Verhoog het gevoel van luxe en comfort in jouw privé sanitair units met het Smart Home systeem van EveryOffice. Schakel verwarming op basis van de reservering. Zo is de unit al warm bij aankomst van de gast.

Automatische verwarming en verlichting
Via het elektronische slot heeft alleen de gast toegang tot het privé sanitair. Bij het aanbieden van de persoonlijke pas, QR- of pincode gaat automatisch de verlichting aan. Tijdens en na het douchen zorgt de ventilatie altijd voor een aangenaam klimaat. En de slimme verlichting aan de buitenzijde geeft aan wanneer de unit vrij of in gebruik is.
y
De voordelen van onze Domotica
Automatiseringen van allerlei handelingen
De gast kan zelf alles bedienen via de gasten app of de tablet in de woning. Dankzij diverse sensoren staan apparaten zoals, audio, verwarming en tv nooit onnodig aan, zo verkom je energieverspilling.
 
Laat de gast zelf de energiekosten dekken
Via de mijnomgeving kan de gast zelf het energieverbruik inzien en dit afrekenen. het gebruik van individuele apparaten, zoals de sauna en laadpaal, kan makkelijk worden ingezien en in rekening worden gebracht op basis van daadwerkelijk verbruik.

 
Uitbreiden met een veiligheidssysteem
Het systeem zorgt niet alleen voor een ongeëvenaard gevoel van luxe, comfort. Het kan ook worden ingezet als een beveiligingssysteem. Zo wordt je op de hoogte gesteld van inbraakmeldingen, rookmeldingen en ketelstoringen.