Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden van Multifunctionele Hardware

multifunctionele hardware voor jouw recreatiepark
Volledig geïntegreerd kassasysteem
Het kassa-en keukensysteem is volledig geïntegreerd in EveryOffice. Met plattegronden, mobiele kassa’s en touchscreens in de keuken werk je efficiënt en papierloos. Door de rechtstreekse koppeling met het online dashboard blijf je op de hoogte van de resultaten in overzichtelijke rapportages.

Narrowcasting
Deel informatie met jouw gasten via schermen op locatie, zowel binnen als buiten. Alle informatie uit EveryOffice is uit te lezen in de narrowcasting en wordt automatisch opgemaakt in jouw huisstijl. Hierdoor toon je op een opvallende wijze bijvoorbeeld de diverse openingstijden. 

Energieverbruik van ligplaatsen
Beheers het energieverbruik van ligplaatsen in de jachthaven met het ERS-systeem van EveryOffice. Controleer online het verbruik van individuele plaatsen en schakel aansluitingen naar de gewenste stroomsterkte.
y
y
Case: Jachthaven Eiland van Maurik
De ligplaatsen in de jachthaven van Eiland van Maurik worden allen van stroom voorzien met het slimme ERS-systeem van EveryOffice Leisure. Passanten en vaste gasten krijgen een eigen inlog tot de mijn omgeving. Hier kunnen ze tegoed inkopen en het verbruik inzien. De havenmeester en receptie hebben online inzicht in alle aansluitingen en het verbruik. 

Check-in zuil voor passanten
Automatiseer de verhuur van ligplaatsen met een check-in zuil. Op deze zuil kunnen passanten o.a. reserveren, inchecken en direct afrekenen. Ideaal te combineren met het ERS-systeem, omdat elke reservering ook toegang krijgt tot de mijnomgeving.

Lees meer over de check-in zuil 

Passende Multifunctionele Hardware voor elk type recreatiebedrijf

Horeca
Online reserveren en bestellen
Gasten kunnen online een tafeltje reserveren. Blijft de gast liever in de accommodatie? Dan kunnen ze vanuit het huisje bestellen via de mijnomgeving app. Met dezelfde app kan de gast ook in het restaurant bestellen door de qr-code op tafel te scannen.
 
  • Volledig geïntegreerd kassasysteem
  • Online kassa’s en handy’s
  • Gekoppelde pinautomaten
  • Touchscreen bonschermen in keuken
Vakantieparken
Maak een receptieloze check-in mogelijk
Incheckzuil maakt een receptieloze check-in mogelijk. Laat gasten in- en uitchecken op een incheckzuil. Hierdoor kunnen ze op elk gewenst moment aankomen en vertrekken, en het voorkomt drukte bij de receptie.
 
  • Online incheck en reservering
  • Multifunctioneel; ook voor informatie en bijboeken
  • Opmaak in jouw huisstijl
  • Boeken op plattegrond
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten

De voordelen van ons multifuntionele hardware
Flexibel laten betalen via een vaste of mobiele pinautomaat
Schakel eenvoudig tussen verschillende pinautomaten. Een vaste aan de bar of een mobiele pinautomaat om de gasten aan tafel te laten pinnen. De betaling wordt automatisch geregistreerd in het kassasysteem en is door de koppeling met onze software online terug te kijken. 
Laat de gast zelf een bestelling plaatsen
De gast zelf een bestelling laten plaatsen binnen jouw horeca onderneming? Combineer het kassasysteem van EveryOffice Leisure met een bestelzuil. Door het plaatsen van een bestelzuil kan de gast dit eenvoudig zelf doen, zonder tussenkomst van personeel.
 
Energieverbruik voor ligplaatsen
Beheers het energieverbruik van ligplaatsen in de jachthaven met het ERS-systeem van EveryOffice. Controleer online het verbruik van individuele plaatsen en schakel aansluitingen naar de gewenste stroomsterkte.