Everything, everytime, everyone, everywhere
Volledig geïntegreerd kassasysteem
Het kassa-en keukensysteem is volledig geïntegreerd in EveryOffice. Met plattegronden, mobiele kassa’s en touchscreens in de keuken werk je efficiënt en papierloos. Door de rechtstreekse koppeling met het online dashboard blijf je op de hoogte van de resultaten in overzichtelijke rapportages.

Online reserveren en bestellen
Gasten kunnen online een tafeltje reserveren. Blijft de gast liever in de accommodatie? Dan kunnen ze vanuit het huisje bestellen via de mijnomgeving app. Met dezelfde app kan de gast ook in het restaurant bestellen door de qr-code op tafel te scannen. Elke bestelling komt automatisch door op de schermen in de keuken. Wanneer de bestelling gereed is krijgt de gast een melding op de telefoon.
De voordelen
Het kassasysteem van EveryOffice Leisure biedt vele voordelen:
 
  • Volledig geïntegreerd kassasysteem
  • Online kassa’s en handy’s
  • Gekoppelde pinautomaten
  • Geautomatiseerde upselling
  • Touchscreen bonschermen in keuken
Wil je jouw horeca ook beter stroomlijnen? Onze experts helpen je graag.

Vraag een demonstratie aan
Selfservice systeem
Met bestelzuilen & bestelapp
Ontlast jouw horeca personeel met het self-service systeem van EveryOffice Leisure. Denk hierbij aan self-service zuilen, waarop via een touchscreen een bestelling kan worden geplaatst, en via contactloos betalen direct kan worden afgerekend. Middels digitale displays in het restaurant / snackbar, of via een eigen bestelapp, kan de gast zien wanneer de geplaatste bestelling gereed is. Maar ook een eenvoudig oproepsysteem met draadloze piepers kan al uitkomst bieden.

De voordelen van self-service 
  • Online reserveren en self-order systeem
  • Bestellen aan tafel via app
  • Online bestellen vanuit accommodatie 
  • Bestel- en betaalzuilen
  • Geoptimaliseerde tafelreservering 
y
Pinautomaten
Flexibel laten betalen via een vaste of mobiele pinautomaat
Schakel eenvoudig tussen verschillende pinautomaten. Een vaste aan de bar of een mobiele pinautomaat om de gasten aan tafel te laten pinnen. De betaling wordt automatisch geregistreerd in het kassasysteem en is door de koppeling met onze software online terug te kijken. 

Afrekenen met 'persoonlijke identificatie'
Door het gebruik van RFID-identificatie kunnen gasten door heel het park met één en hetzelfde pasje betalingen doen. Bij het aanbieden bij de kassa wordt het automatisch van het saldo afgeschreven. De gasten kunnen eenvoudig hun tegoed bekijken of opwaarderen en hebben inzicht tot hun uitgave in een persoonlijke mijn omgeving.

Lees meer over persoonlijke identificatie
Hardware voor het keukenpersoneel
Bestellingen direct zichtbaar op schermen in de keuken
Wanneer een bestelling wordt gedaan via o.a. de mobiele app of via het kassasysteem wordt deze direct zichtbaar op de schermen in de keuken. Ook kunnen er schermen worden geplaatst waarop het keukenpersoneel kan aangeven wanneer een bestelling gereed is. Zo kan het bedieningspersoneel precies zien wanneer zij een bestelling kunnen serveren.

Print de bestelling automatisch uit met een bonprinter
Het systeem is ook uit te breiden met bonprinter voor de keuken. Wanneer een bestelling wordt gedaan via de mobiele app of het keukensysteem wordt de bon automatisch uitgeprint in de keuken. 
De voordelen van ons kassasysteem
Stroomlijn jouw horeca
Met het keukensysteem van EveryOffice werk je efficiënt en papierloos. Alles is gekoppeld in een handig systeem zoals; Plattegronden, mobiele kassa’s en touchscreens.
 
Laat de gast bestellen vanuit de accommodatie
Heeft de gast geen zin om te koken dan kunnen ze via de handige mijnomgeving app vanuit het huisje bestellen. Ook een tafeltje reserveren kan online.
 
Selfservice met bestelzuilen
Met de bestelzuil kan de gast via een touchscreen een bestelling plaatsen en middels een eenvoudig oproepsysteem met piepers kan de gast zien wanneer de bestelling gereed is.