Everything, everytime, everyone, everywhere
Narrowcasting
Informatie tonen op locatie
Deel informatie met jouw gasten via schermen op locatie, zowel binnen als buiten. Alle informatie uit EveryOffice is uit te lezen in de narrowcasting en wordt automatisch opgemaakt in jouw huisstijl. Hierdoor toon je op een opvallende wijze bijvoorbeeld de diverse openingstijden, het actuele animatieprogramma zonder extra invoerwerk en meer:
 
 • Afbeeldingen
 • Tekstpagina's
 • Filmpjes
 • RSS feeds
 • Reserveringsinformatie
De voordelen
Narrowcasting van EveryOffice leisure biedt de volgende voordelen: 
 • Meerdere presentaties
 • Camerabeelden live tonen
 • Recreatieprogramma tonen
 • Toontijd instelbaar
 • Zelfbeheren van pagina’s

De mogelijkheden voor narrowcasting eens bespreken? Onze experts laten het graag aan u zien.

Vraag een demonstratie aan
Self-order met een bestelzuil
Laat de gast zelf een bestelling plaatsen
De gast zelf een bestelling laten plaatsen binnen jouw horeca onderneming? Combineer het kassasysteem van EveryOffice Leisure met een bestelzuil. Door het plaatsen van een bestelzuil kan de gast dit eenvoudig zelf doen, zonder tussenkomst van personeel. Op de bestelzuil is het complete assortiment zichtbaar. Vervolgens kan de bestelling worden geplaatst en kan er direct met pin worden afgerekend. 

Status van bestelling volgen via digitale schermen
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt de gast een bon, met een persoonlijk volgnummer. Door het ophangen van digitale schermen kan de status van de bestelling worden gevolg. Het keuken personeel kan eenvoudig de bestelling op 'voltooid' zetten, dit wordt automatisch op de schermen geüpdatet. De gast weet nu dat de bestelling klaar staat om op te halen. Bij het ophalen kan ter controle worden gevraagd om het persoonlijke volgnummer.
y
Multifunctionele zuilen
Onze zuilen zijn geschikt voor inchecken, reserveren, informatie, bestellen en toegangscontrole. Alle zuilen worden ontwikkeld door onze eigen technische mannen en werken met onze software. Hierdoor is alle data online uit te lezen en aan te passen. Zo bouwen wij de perfecte zuil voor jouw bedrijf.

Diverse hardwareopties
Onze zuilen kunnen worden uitgerust met verschillende hardware mogelijkheden zoals; kaartprinters, contactloze pinautomaten, RFID readers, scanners, touchscreens, intercomsystemen en ticketprinters. Hiermee bouwen we in- en uitcheckzuilen, informatiezuilen met b.v. betaalfunctie, communicatiezuilen met intercom, toegangszuilen met scanner en meer. 

Vraag onze experts naar de mogelijkheden


 
Incheckzuil
Maakt een receptieloze check-in mogelijk
Laat gasten in- en uitchecken op een incheckzuil. Hierdoor kunnen ze op elk gewenst moment aankomen en vertrekken, en het voorkomt drukte bij de receptie. Doordat de incheckzuil kan worden uitgerust met diverse opties, zoals een pasprinter en betalingsmodule, is deze precies af te stemmen naar de wens van jouw rereatiebedrijf. Print bijvoorbeeld meteen de toegangspas voor de accommodatie bij het inchecken. Of laat de gast meteen leuke faciliteiten bijboeken en betalen. 

De incheckzuil biedt vele voordelen:
 • Online incheck en reservering
 • Multifunctioneel; ook voor informatie en bijboeken
 • Opmaak in jouw huisstijl
 • Boeken op plattegrond
 • Betalen via pin of creditcard
Hardware voor narrowcasting
Case: Vakantiepark Westerbergen

Op vakantiepark Westerbergen zijn bij de receptie en in de horeca schermen geplaatst waar actuele informatie op wordt getoond voor de gasten. Denk hierbij aan het actuele recreatieprogramma, aanbiedingen, actuele afbeeldingen en meer. Op het kantoor worden de beelden van de camerebewaking op schermen getoond, zodat het personeel altijd zicht heeft wat er op het park gebeurd. 

Alle benodigde hardware
EveryOffice levert alle benodigde hardware om afbeeldingen, tekstpagina's, filmpjes, RSS feeds en reserveringsinformatie op een aantrekkelijke wijze op locatie te tonen
y
De voordelen van onze narrowcasting
Eenvoudig belangrijke informatie tonen
Via schermen kan je makkelijk informatie delen met jouw gasten. Alle informatie wordt weergegeven in jouw huisstijl. Toon het actuele Animatieprogramma of diverse openingstijden op een opvallende wijze.
 
Bekijk makkelijk de camerabeelden terug
in combinatie met onze camera installatie kan je op elk gewenst moment en scherm de camerabeelden terug zien. Zo heb je altijd zicht over jouw recreatiebedrijf.
 
Diverse opties voor de zuilen
Onze zuilen bieden vele mogelijkheden zo zijn ze geschikt voor inchecken, informatie tonen, bestellen, reserveren en toegangscontrole. Ook zijn er verschillende hardware opties mogelijk zoals; contactloze pinautomaten, RIFD readers, kaartprinters en nog veel meer.