Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden voor Parkeerbeheer & Check-in

Parkeerbeheer voor elke situatie
Een slagboom voor elke situatie
Ben je op zoek naar een een nieuwe slagboom voor jouw recreatiepark of camping, of wil je jouw huidige slagboominstallatie uitbreiden met meer opties? EveryOffice biedt slagbomen en toebehoren voor elke mogelijke parkeersituatie; van de afsluiting van kleine parkeerplaatsen tot de hoofdentree van het park.

Een slagboominstallatie met kentekenenherkenning
Loopt het verkeer bij de slagboom vaak op, vooral op drukke aankomst dagen? Voorkom deze ergenis met één simpele oplossing: het plaatsen van kentekencamera's bij de slagboom.

Extra inkomsten uit jouw parkeerruimte
Heeft jouw vakantiepark veel daggasten? Of staan er altijd al veel onbevoegde auto's op jouw parkeerplaats? Dan is betaald parkeren interessant. 
y
y
Een slim slagboomsysteem
Case: Camping Capfun de Bongerd

Op Camping Capfun de Bongerd hebben wij de toegangswegen tot het park te voorzien van slagbomen met kentekenherkenning. Hierbij was sprake van een al bestaande slagboominstallatie en een toegangsweg zonder slagboom. 

De al bestaande slagboom bij de centrale toegang tot het campingpark is uitgebreid met kentekenherkenning. . Zo is de bestaande installatie gemoderniseerd en kunnen gasten met een geregisteerd kenteken automatisch doorrijden bij aankomst. Bij de toegangsweg bij het bongerdhuis is een geheel nieuwe slagboomeiland geplaatst met zuilen, masten en vangpalen in de kleuren van het bedrijf. 

Lees meer over kentekenherkenning

Een passend  parkeersysteem voor elk type recreatiebedrijf

Campings
Een slagboominstallatie op maat
EveryOffice levert en monteert slagbomen voor recreatieparken door heel Nederland. Wij leveren hierbij altijd maatwerk. Ons assortiment omvat een complete range slagbomen in diverse uitvoeringen, van budget tot zwaar industrieel. Voor elke parkeersituatie hebben wij een passende slagboom. 
 
  • Volledig in huis ontwikkeld slagboomsysteem
  • Leverbaar in elke gewenste kleur en grootte
  • Bedieningszuilen met diverse bedieningsopties
  • Software voor toegangscontrole
Attractiepark
Betaald parkeren bij de hoofdingang
Wanneer een bezoeker de parkeerplaats op komt, gaat door een inductielus de poort automatisch open. Bij de betaalzuilen kan een uitrijkaartje worden gekocht en betaald met pin of contactloos betalen. Bij vertrek wordt het kaartje aangeboden bij de qr-scanner bij de poort, springt het stoplicht op groen en opent de slagboom.
 
  • Vele mogelijkheden, van basis tot uitgebreid
  • Mogelijkheid tot uitgeven abonnementen
  • Mogelijkheid tot online betalen & reserveren
  • Aansturing in handig online softwaresysteem
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten

De voordelen van ons parkeerbeheer
Een slagboominstallatie voor elke toegangssituatie
Een volledige slagboominstallatie op maat, in jouw bedrijf met bedieningsopties naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor een slagboom met kentekenherkenning.
 
Creƫer een receptie loze Check-in
Met kentekenherkenning kunnen bekende gasten, personeel en leveranciers in- en uitrijden zonder te stoppen. 
 
Extra inkomsten uit jouw parkeerruimte
Heeft jouw vakantiepark veel daggasten? Of staan er altijd al veel onbevoegde auto's op jouw parkeerplaats? Dan is betaald parkeren interessant.