Everything, everytime, everyone, everywhere
Extra inkomsten uit jouw parkeerruimte
Heeft jouw vakantiepark veel daggasten? Of staan er altijd al veel onbevoegde auto's op jouw parkeerplaats? Dan is betaald parkeren interessant. 

Betaald parkeren met tickets
Betaald parkeren kan op verschillende wijzen worden gerealiseerd. Net als bij de slagboominstallatie leveren wij hier maatwerk. Een basis oplossing is de uitbreiding van jouw slagboominstallatie met ticketing en een betaalzuil: De klant trekt bij de inrit een kaartje en betaald deze bij vertrek bij de betaalzuil. Deze cashless betaalzuil is voorzien van mogelijkheden tot pin- en contactloos betalen. Zo voorkom je dat je met regelmaat met munt- en briefgeld in de weer moet. 

Betaald parkeren met kentekenherkenning
Een uitgebreidere versie van betaald parkeren is de combinatie met kentekenherkenning. Hierbij wordt bij de inrit het kenteken van het voertuig geregistreerd. Bij vertrek toetst de gast het kenteken in op de cashless betaalzuil en betaald het openstaande bedrag. Wanneer de gast de parkeerplaats verlaat zal de slagboom automatisch openen. 
De voordelen
Betaald parkeren biedt interessante voordelen voor jouw recreatiebedrijf. Zo kan met de extra inkomsten uit het parkeerterrein de operationele kosten en aanschaf van het parkeersysteem worden gedekt. 

Ons systeem voor betaald parkeren biedt extra voordelen: 
  • Altijd een maatwerk oplossing
  • Vele mogelijkheden, van basis tot uitgebreid
  • Mogelijkheid tot uitgeven abonnementen
  • Mogelijkheid tot online betalen & reserveren
  • Aansturing in handig online softwaresysteem
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw parkeerterrein?

Vraag een demonstratie aan
Betaald parkeren bij de hoofdingang
Case: Wunderland Kalkar
Bij attractiepark Wunderland Kalkar is voor extra inkomsten gezorgd door de realisatie van een systeem voor betaald parkeren.

Wanneer een bezoeker de parkeerplaats op komt, gaat door een inductielus de poort automatisch open. Bij de betaalzuilen kan een uitrijkaartje worden gekocht en betaald met pin of contactloos betalen. Bij vertrek wordt het kaartje aangeboden bij de qr-scanner bij de poort, springt het stoplicht op groen en opent de slagboom.

Voor leveranciers is een extra hoge zuil geplaatst, zodat ook vrachtwagenchauffeurs eenvoudig hun leverancierspas met qr-code kunnen scannen. Zo is een parkeersysteem neergezet wat precies past bij de wensen van het park.
y
De voordelen van ons parkeersysteem
Mogelijkheid tot betalen en reserveren
Wanneer de gast deze optie kiest kunnen ze van te voren online betalen en hun kenteken doorgeven. Bij aankomst herkent de slimme camera het kenteken en gaan de slagbomen automatisch open.
 
Mogelijkheid om contactloos te betalen
Via de cashless betaalzuil voorkom je dat je regelmatig met munt- en briefgeld in de weer moet. De klant trekt bij de inrit een kaartje betaald deze bij vertrek bij de betaalzuil.
 
Extra inkomsten via jouw parkeerterrein
Met de extra inkomsten die uit het parkeerterrein wordt verdiend kan je de operationele kosten en aanschaf van het parkeersysteem dekken.