Everything, everytime, everyone, everywhere
Een slagboominstallatie met kentekenenherkenning
Loopt het verkeer bij de slagboom vaak op, vooral op drukke aankomst dagen? Voorkom deze ergenis met één simpele oplossing: het plaatsen van kentekencamera's bij de slagboom.

Met kentekenherkenning kunnen bekende gasten, personeel en leveranciers in- en uitrijden zonder te stoppen. De camera ziet de auto ver van ter voren aan komen rijden en leest het kenteken. Vervolgens doet het systeem een snelle check; is het kenteken bekent in ons systeem en is het binnen de geboekte periode? Dan stuurt de camera een seintje naar de slagboom. Op het moment dat de auto de slagboom nadert, gaat deze vanzelf omhoog.

Zelf online kenteken(s) toevoegen
Na het plaatsen van een reservering op jouw vakantiepark, camping of hotel krijgt de gast automatisch toegang tot een persoonlijke mijnomgeving. Hier beschikt de gast de mogelijkheid om zijn kenteken en die van meereizende familieleden of vrienden toe te voegen.
De voordelen van kentekenherkenning
Kies voor kentekenherkenning van EveryOffice Leisure:

  • Kentekencamera's met de hoogste herkenning
  • Zowel op nieuwe als op bestaande slagbomen te plaatsen
  • Te plaatsen bij nagenoeg elke toegangssituatie
  • Maakt een receptieloze check-in mogelijk
  • Gebruiksvriendelijke software met online applicatie
  • Mogelijkheden voor betaald parkeren
Wil jij ook kentekenherkenning bij de slagboom? Onze experts vertellen graag meer over de mogelijkheden

Vraag een demonstratie aan
Kentekenherkenning bij de hoofdingang
Case: Camping de Lakens

EveryOffice heeft alle toegangswegen van Camping de Lakens voorzien van een slim slagboomsysteem. 

Bij de hoofdingang hebben wij de slagbomen en kentekenherkenning aangesloten op de al aanwezige meldzuilen. Zo kunnen gasten de slagboom openen met een QR-code op de telefoon of pas, of assistentie vragen via de intercom. Voor auto’s met een bekend kenteken gaat de slagboom automatisch open, wat de doorstroming ten goede komt.

Lees meer over deze case
y
De voordelen van onze kentekenherkenning
Zelf de mogelijkheid om online kentekens toe te voegen
De gast krijgt na het plaatsen van een reservering automatisch toegang tot een persoonlijke mijnomgeving. Hier beschikt de gast de mogelijkheid om hun eigen kenteken en die van meereizende vrienden of familieleden toe te voegen.
 
Voorkom lange wachtrijen bij de ingang
Via kentekenherkenning kunnen personeel, bekende gasten en leveranciers meteen doorrijden. Met de slimme camera wordt het herkende kenteken snel opgemerkt en wanneer de auto de slagboom nadert, gaat deze vanzelf omhoog.
 
Kentekenherkenning plaatsen op bestaande slagbomen
Het is niet nodig om jouw gehele slagboominstallatie te vervangen. Ben je nog steeds tevreden met de huidige installatie dan kunnen de camera’s gekoppeld worden aan het oude systeem.