Everything, everytime, everyone, everywhere
Controle over alle binnen- en buitendeuren

Sloten geschikt voor iedere deur
Met de elektronische toegangscontrole van EveryOffice Leisure heb je meer controle over de toegang en afsluiting van alle deuren en doorgangen op het park. Of het nou gaat om het afschermen van de deur naar de personeelsruimte, de buitendeur van de accommodaties of de deur van de wellnessruimte: Wij bieden een oplossing voor elke situatie.

Diverse bedieningsopties
De deuren kunnen worden geopend met een pasje, tag, pincode of app en zijn direct verbonden met EveryOffice. Hierdoor heb je online zicht op alle gegevens en bepaal je eenvoudig wie toegang heeft tot welke ruimte.
 
De voordelen
De elektronische sloten van EveryOffice leisure bieden vele voordelen: 
  • Gekoppeld aan de reservering
  • Zicht op toegang tot alle ruimtes
  • Geautomatiseerde verhuur
  • Online check-in
  • Innovatieve hardware

Wil jij ook slimme sloten voor jouw accommdaties? Onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden

Vraag een demonstratie aan
Elektronische sloten voor accommodaties
Case: Upland Parcs

De accommodaties op verschillende parken van Upland Parcs zijn uitgerust met elektronische pincodesloten. Deze sloten kunnen tegen alle weersomstandigheden en veelvuldig gebruik. Vanwege de directe ligging van de parken aan skigebieden in Duitsland en Oostenrijk was dit een pré. 

Warm welkom voor gasten
Doordat Upland Parcs ook gebruik maakt van het reserveringssysteem krijgen gasten vlak voor aankomst automatisch de toegangscode toegestuurd. Hierdoor is er geen receptie nodig. En in combinatie met de ECOgreenBOX krijgt de gast ook een warm welkom. 


 
y
Receptieloze check in met codesloten
Toegangscodes via de mail
Stuur gasten na het maken van een reservering via ons reserveringssysteem de toegangspasjes, tags of codes toe per post of e-mail. Zo hoeven de gasten niet langs de receptie, waardoor wachttijden worden verminderd.

Direct doorrijden bij de slagboom
Ideaal in combinatie met onze hardware voor kentekenherkenning. Zo wordt bij aankomst de toegang tot het park of de parkeerplaats automatisch geopend. Onze zuilen voor parkeer- en toegangsbeheer zijn leverbaar in elke gewenste kleur en grootte, en uit te rusten met veel verschillende mogelijkheden.
Toegang tot meerdere ruimtes
Online kan per pas,code,tag of polsbandje worden ingesteld of de gast hiermee toegang mag krijgen tot 1 deur, of een set van deuren. Na het verlopen van de ingestelde (verhuur)periode worden alle uitgegeven middelen automatisch geblokkeerd. Zo heeft de gast met één middel toegang tot bijvoorbeeld de accommodaties, het zwembad en het speelparadijs. 

Betaling met tag, druppel of pasje
Pasjes, tags en polsbandjes zijn niet alleen geschikt voor de elektronische sloten, maar ook voor betaling in de horeca en aansturing van alle apparaten die geschikt zijn voor een regulier betaalsysteem. De passen zijn direct gekoppeld aan de klantgegevens en volledig online te beheren via EveryOffice.

Lees meer over persoonlijke identificatie
De voordelen van onze elektronsiche sloten
Controle over alle doorgangen op het park
Wij bieden een oplossing voor elke situatie. Of het nou gaat om het afschermen van de deur naar de wellness ruimte of de deur naar de personeelsruimte. Met EveryOffice heb je controle over alle deuren en doorgangen op het park.
 
Eenvoudig zicht op wie er toegang heeft tot welke ruimte
Via een pasje, tag of pincode die direct verbonden zijn met EveryOffice heb je online zicht op wie toegang heeft tot welke ruimte.
 
Creƫer een receptieloze In-check
Nadat de gast een reservering heeft gemaakt krijgen ze meteen via ons reserveringssysteem de toegangspasjes of code per post of e-mail. Waardoor gasten niet meer langs de receptie hoeven en  meteen naar hun accommodatie kunnen.