Everything, everytime, everyone, everywhere
Eén handig systeem voor identificatie en betalen

Eindeloos veel mogelijkheden
Met persoonlijke identificatie kan de gast een grote verscheidenheid aan toepassingen bedienen, zoals douches, wasmachines, spelapparatuur en de tourniquet bij het zwembad. Er is keuze uit veel hardwaremogelijkheden; plastic of papieren passen, vingerprint en QR-, en barcodes, tags en polsbandjes. Zo is er altijd een optie die past bij jouw bedrijf.

Gekoppeld met mijn omgeving
Met de identificatiehardware is het ook mogelijk om te betalen in de shop, snackbar of restaurant. Via de mijn omgeving kan de gast het saldo bekijken en opwaarderen, pasinstellingen wijzigen en inzage krijgen in het verbruik. Ideaal voor de gast en, wanneer dit wordt gecombineerd met het kassasysteem, ook erg gemakkelijk voor jouw horecapersoneel
De voordelen
Het systeem voor persoonlijke identificatie van EveryOffice Leisure biedt vele voordelen:
 
  • Toe te passen op allerlei apparaten en toegangen
  • Kies zelf het ideale middel; pas, tag of polsbandje
  • Pas, tags en polsbandjes volledig in eigen huisstijl
  • Gast kan informatie inzien in de mijn omgeving
  • Opwaarderen en aferekenen kan online
Wil je weten hoe persoonlijke identificatie kan worden toegepast op jouw recreatiebedrijf? Onze experts vertellen je graag meer.

Vraag een demonstratie aan
Polsbandjes voor zwembad en horeca
Case: Camping Capfun de Bongerd

De polsbandjes van Vakantiepark Capfun De Bongerd zijn zowel te gebruiken voor toegang tot het zwembad als betaling in de horeca. Ideaal!

De bandjes zijn leverbaar in verschillende maten en zijn geheel volgens eigen ontwerp. Bij de Bongerd is bijvoorbeeld gekozen voor een rode polsband voor kinderen zonder zwemdiploma. Handig voor de toezichthouders in het zwembad!

Dankzij de geïntegreerde RFID chip kan er met het polsbandje van alles worden aangestuurd zoals de toegangspoortjes bij het zwembad, het elektronische slot in de accommodatie, fietssloten en de betaling in de horeca. De kosten? De polsbandjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 0,90 per bandje.
y
De voordelen van onze persoonlijke identificatie
Toe te passen op allerlei apparaten en toegangen
Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor persoonlijke identificatie zo kan je het gebruiken voor de wasmachines, douches, spelapparatuur. Maar ook voor de toegang tot het zwembad of wellness.
Betalen met polsbandje
Via de mijnomgeving kan de gast saldo toevoegen en bekijken op de identificatie hardware. Met dit saldo kunnen bijvoorbeeld de kinderen een ijsje bestellen in de snackbar.
 
Direct doorrijden bij de slagboom
Ideaal in combinatie met onze hardware voor kentekenherkenning. Zo wordt bij aankomst de toegang tot het park of de parkeerplaats automatisch geopend.