Everything, everytime, everyone, everywhere
Toegangscontrole met tourniquets
Wil je de bezetting in het gebouw of bepaalde ruimtes beheersen? Dan is een tourniquet een geschikte oplossing. Wij leveren diverse soorten tourniquets, van basis draaikruis tot luxe access lane. Welke keuze je ook maakt: Alle tourniquets en doorloopsluizen staan in directe verbinding met ons handige online softwarepakket. Hiermee heb je online zicht op de huidige bezetting en stel je eenvoudig het aantal toegestane personen in.

Aansturing met RFID-technologie
De tourniquets en draaikruizen kunnen worden aangestuurd met RFID-technologie. Zo wordt alleen aan geautoriseerde personen met een tag, druppel of pasje toegang verleent tot het gebouw of een specifieke ruimte. In het online systeem heb je volledige controle over de toegangsrechten. Zo bepaal je eenvoudig wie, waar en wanneer toegang krijgt. 
De voordelen
Een tourniquet of doorloopsluis van EveryOffice Leisure biedt vele voordelen:
 
  • Een breed assortiment, geschikt voor elke situatie
  • Uit te rusten met RFID-technologie
  • Volledig online beheerbaar
  • Onderdeel van ons alles-in-één systeem
Wil jij de bezetting en toegangsstromen in jouw pand beter beheersen? Onze experts helpen je de best mogelijke oplossing te vinden.

Vraag een demonstratie aan
Luxe doorloopsluis bij het zwembad
Case: Camping Capfun de Bongerd

Hier zijn we trots op: De dubbele dTower doorloopsluis bij de ingang van het zwembad op Vakantiepark Capfun De Bongerd. Met deze doorloopsluis is de toegang tot het zwembad optimaal geregeld.

De gasten ontvangen een polsbandje met RFID chip. Wanneer het bandje tegen de scanner wordt gehouden gaat de poort automatisch open. Eén zijde van de doorloopsluis is extra breed uitgevoerd voor gemakkelijke toegang met rolstoelen en kinderwagens.

De gekozen polsbandjes zijn uniek: Deze elastieken bandjes zijn volledig uitgevoerd in de eigen bedrijfskleuren van de Bongerd en zijn dankzij de geïntegreerde chip ook te gebruiken voor betaling in de horeca. 

Lees meer over persoonlijke identificatie
y
De voordelen van onze tourniquets en toegangspoorten
Beheers de bezetting en toegangsstromen in jouw pand
Al onze tourniquets en doorloopsluizen staan in verbinding met ons handige softwarepakket. Hiermee heb je online zicht op de huidige bezetting en stel je eenvoudig het aantal toegestane personen in.
 
Uit te rusten met RFID-technologie
Beheers makkelijk de toegangsrechten met RFID- technologie. Zo kan je via een pasje of druppel toegang verlenen tot specifieke ruimtes. Jij bepaalt eenvoudig wie, wanneer en waar toegang krijgt.
 
Een breed assortiment geschikt, voor elke situatie
Van draaikruizen tot luxe access lanes, EveryOffice biedt vele mogelijkheden. Welke keuze je ook maakt alle tourniquets en doorloopsluizen staan in verbinding met ons softwarepakket.