Everything, everytime, everyone, everywhere
Energiebesparing in accommodaties
Case: Buitenplaats Oudendijke

Bij de bouw van de Chalets op Buitenplaats Oudendijke stonden luxe en duurzaamheid hoog in het vaandel.  Hier sluit de ECOgreenBOX perfect bij aan, door energiebesparing te combineren met maximaal comfort voor de gast.

Wanneer niemand in het Chalet aanwezig is, wordt de verwarming door de slimme thermostaat een tandje lager gezet. De ingestelde temperatuur wordt automatisch hersteld wanneer de gast het verblijf weer betreedt of bij het sluiten van de buitendeuren. Doordat het systeem online kan worden ingesteld kan vlak voor aankomst de verwarming alvast worden ingeschakeld. Zo krijgt elke gast een warm welkom!

Het systeem is standaard voorzien van calamiteitenmeldingen, zoals inbraakmelding, ketelstoring en vorstmelding. Bij calamiteiten worden de aanwezigen gealarmeerd met een alarmsignaal en wordt direct een online melding verzonden.
    
De vraag
Een manier om energie te besparen in de accommodaties
 
  
De oplossing
Het plaatsen van de ECOgreenBOX in accommodaties
 
  
Het resultaat
Een systeem met een slimme en automatische thermostaat die online kan worden ingesteld ook is het systeem standaard voorzien van calamiteitenmeldingen, zoals inbraakmelding, ketelstoring en vorstmelding.