Everything, everytime, everyone, everywhere
Polsbandjes voor zwembad en horeca

De polsbandjes van Vakantiepark Capfun De Bongerd zijn zowel te gebruiken voor toegang tot het zwembad als betaling in de horeca. Ideaal!

De bandjes zijn leverbaar in verschillende maten en zijn geheel volgens eigen ontwerp. Bij de Bongerd is bijvoorbeeld gekozen voor een rode polsband voor kinderen zonder zwemdiploma. Handig voor de toezichthouders in het zwembad!

Dankzij de geïntegreerde RFID chip kan er met het polsbandje van alles worden aangestuurd zoals de toegangspoortjes bij het zwembad, het elektronische slot in de accommodatie, fietssloten en de betaling in de horeca. De kosten? De polsbandjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 0,90 per bandje.
    
De vraag
Een manier om een toegoegansbewijs en een betaalmiddel te combineren 
 
  
De oplossing
Een polsband die dient als betaalmiddel en toegansbewijs
 
  
Het resultaat
Polsbandje met RFID chip die werkt op de toeganspoortjes bij het zwembad, elektronische slot in de accommodatie, fietssloten en de betaling in de horeca
 
Luxe doorloopsluis bij het zwembad

Hier zijn we trots op: De dubbele dTower doorloopsluis bij de ingang van het zwembad op Vakantiepark Capfun De Bongerd. Met deze doorloopsluis is de toegang tot het zwembad optimaal geregeld.

De gasten ontvangen een polsbandje met RFID chip. Wanneer het bandje tegen de scanner wordt gehouden gaat de poort automatisch open. Eén zijde van de doorloopsluis is extra breed uitgevoerd voor gemakkelijke toegang met rolstoelen en kinderwagens.

De gekozen polsbandjes zijn uniek: Deze elastieken bandjes zijn volledig uitgevoerd in de eigen bedrijfskleuren van de Bongerd en zijn dankzij de geïntegreerde chip ook te gebruiken voor betaling in de horeca. 
 
    
De vraag
Manier voor makkelijke doorgang bij het zwembad
 
  
De oplossing
Plaatsen van de dubbele dTower doorloopsluis bij de ingang van het zwembad
 
  
Het resultaat
Luxe doorloopsluis met toegang via polsbandjes