Everything, everytime, everyone, everywhere
Kentekenherkenning bij de slagboom
Camping de Lakens heeft bij ons de opdracht neergelegd om de toegangswegen tot het park te voorzien van kentekenherkenning.

Vervangen bestaande slagboominstallatie
De al bestaande slagboom bij de centrale toegang tot het campingpark is vervangen door een nieuwe slagboominstallatie met kentekenherkenning. Zo is de bestaande situatie gemoderniseerd en kunnen gasten met een geregisteerd kenteken automatisch doorrijden bij aankomst, 

Kentekenherkenning kan worden aangesloten op nagenoeg elke mechanische en hydraulische slagboom. Kan jouw slagboominstallatie nog jaren mee en wil je deze graag uitbreiden met extra opties? Wij komen de bestaande situatie grondig onderzoeken en geven vervolgens een passend advies.
    
De vraag
Snellere doorstroming van in- en uitgaand verkeer bij de entree van de camping
 
  
De oplossing
Het vervangen van de oude slagboom met een nieuwe slagboominstallatie met kentekenherkenning
 
  
Het resultaat
Een slagboom die automatisch open gaat voor bekend verkeer, waardoor een rij bij de slagboom wordt voorkomen
 
Een maatwerk slagboominstallatie
Installatie van geheel nieuw slagboomeiland
Bij de entree van de camping is een geheel nieuw slagboomeiland geplaatst, inclusief meldzuilen en kentekenherkenning. Hierbij is gekozen voor een stevige en onderhoudsvrij constructie, met zuilen en masten in een kleur die past bij het bedrijf. 

In eigen huis ontwikkeld en geassembleerd 
De slagboomzuilen zijn in eigen huis ontwikkeld en geassembleerd. Zo is niet alleen de kleur zelf te kiezen, maar kan de gehele zuil worden ingericht met onderdelen naar keuze. De Lakens heeft hierbij gekozen voor een QR-code reader en intercom. Zo kunnen gasten van wie het kenteken nog niet in het systeem staat een QR-code aanbieden of assistentie vragen via de intercom
Dit hebben wij geleverd:
  • Kentekencamera's bij de hoofdingang
  • Slagboomzuilen in bedrijfskleur
  • Maatwerk meldzuilen
  • Kentekenherkenning gekoppeld aan reserveringssysteem
Lees meer over onze parkeersystemen