Everything, everytime, everyone, everywhere
Een boekingssysteem die past bij jouw recreatiebedrijf
Meer bezoekers en meer reserveringen
Met een volledig integreerbare Zoek & Boek op jouw website hebben je website bezoekers een beter inzicht in de te boeken accommodaties. Deze Zoek & Boek is volledig geoptimaliseerd voor de recreatiebranche.

Meest uitgebreide systeem in de recreatiebranche
Maak het beheren van boekingen en het managen van je organisatie eenvoudig met het meest uitgebreide reserveringssysteem in de recreatiebranche. Met de rechtstreekse koppeling met onze hardware en vele softwaremogelijkheden stuur je het gehele park aan vanuit één handig softwaresysteem.

Inlogportaal voor gasten
De mijnomgeving biedt de gast een eigen inlogportaal met o.a. overzicht van eigen gegevens, boekingen en documenten. De gast kan online bijboeken, faciliteiten reserveren, betalen, verbruik inzien en gegevens wijzigen. 
y

Lees hier meer over de mogelijkheden voor Website & Boekingen

Smart Home voor recreatiewoningen
Case: Bungalowpark 't Eekhoornnest

Een ongeëvenaard gevoel van luxe en comfort creëren in jouw recreatiewoning? Het Smart Home systeem van EveryOffice koppelt alle gebruikte technieken in en om de recreatiewoning samen in één slim systeem om zo allerlei handelingen, processen en taken te automatiseren.

Op bungalowpark 't Eekhoornnest zijn in de nieuwste recreatiewoningen alle mogelijkheden van ons Smart Home systeem toegepast. Denk hierbij aan (sfeer)verlichting, verwarming, ventilatie, zonwering, beveiliging, wellness en toegangscontrole. Deze centrale besturingseenheid vormt samen met diverse flexibele componenten, sensoren en actuatoren één systeem die geheel naar eigen wens is in te stellen. Hiermee zorgt het systeem op een slimme manier voor een optimaal leefklimaat, energiebesparing, comfort en veiligheid.
y

Een passend Smart Control of energiebeheer systeem voor elk type recreatiebedrijf

Campings
Verhoog het gevoel van luxe en comfort in jouw privé sanitair units met het Smart Home systeem van EveryOffice. Schakel verwarming op basis van de reservering. Zo is de unit al warm bij aankomst van de gast.
 
  • Automatische verwarming
  • Automatische verlichting
  • Toegang via persoonlijke pas, QR- of pincode
  • Automatische ventilatie 
Vakantieparken
Bij de bouw van de Chalets stonden luxe en duurzaamheid hoog in het vaandel.  Hier sluit de ECOgreenBOX perfect bij aan, door energiebesparing te combineren met maximaal comfort voor de gast.
 
  • Slimme en automatische thermostaat 
  • Standaard voorzien van calamiteitenmeldingen
  • Compleet systeem voor energiemanagement
  • Automatiseringen van allerlei handelingen

Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten