Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden voor Website & Boekingen

Een boekingssysteem die past bij jouw recreatiebedrijf
Meer bezoekers en meer reserveringen
Met een volledig integreerbare Zoek & Boek op jouw website hebben je website bezoekers een beter inzicht in de te boeken accommodaties. Deze Zoek & Boek is volledig geoptimaliseerd voor de recreatiebranche.

Meest uitgebreide systeem in de recreatiebranche
Maak het beheren van boekingen en het managen van je organisatie eenvoudig met het meest uitgebreide reserveringssysteem in de recreatiebranche. Met de rechtstreekse koppeling met onze hardware en vele softwaremogelijkheden stuur je het gehele park aan vanuit één handig softwaresysteem.

Inlogportaal voor gasten
De mijnomgeving biedt de gast een eigen inlogportaal met o.a. overzicht van eigen gegevens, boekingen en documenten. De gast kan online bijboeken, faciliteiten reserveren, betalen, verbruik inzien en gegevens wijzigen. 
y
y
Online inschrijven en ticketing
Online inschrijven en direct betalen
Door het recreatieprogramma en andere activiteiten in de mijnomgeving te tonen kunnen gasten zien wat er in hun vakantieperiode te doen is. De gast kan de actuele bezetting inzien en zich vervolgens inschrijven. Betaalde activiteiten kunnen direct bij inschrijving online worden afgerekend.

Tickets worden automatisch per e-mail naar de gast gestuurd en zijn ook in de mijnomgeving te bekijken. Stuur vlak voor aanvang automatisch een herinnering. 

Ook voor dagrecreatie
Met online ticketing regel je naast de betaling voor activiteiten bijvoorbeeld ook de toegang tot de faciliteiten voor daggasten. In het systeem houd je zicht op de bezettingsgraad en stel je eenvoudig een maximale bezetting in. 

Lees meer over dagrecreatie

Jouw recreatiebedrijf zo optimaal mogelijk online

Campings
Automatisch toegang tot de mijnomgeving
Bij een reservering wordt er door het reserveringssysteem automatisch een mijnomgeving account aangemaakt voor de gast. Deze gegevens worden via de mail naar de gast verstuurd, waarmee er vervolgens kan worden ingelogd.
 
  • Ondertekenen overeenkomsten
  • Broodjes en andere producten bestellen
  • Reserveren in de horeca
  • Inschrijven voor activiteiten
Vakantieparken
Meer bezoekers en meer reserveringen
Met een volledig integreerbare Zoek & Boek op jouw website hebben je website bezoekers een beter inzicht in de te boeken accommodaties. Deze Zoek & Boek is volledig geoptimaliseerd voor de recreatiebranche
 
  • Volledig geïnitieerd in de website
  • Faciliteiten bijboeken 
  • Actieprijzen 
  • Dynamische prijzen tonen 
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten

De voordelen van ons boekingssysteem
Een website die past bij jouw recreatiebedrijf
Jouw recreatiebedrijf is uniek. Dit wil je ook online laten zien. Daarom bouwen wij een website in jouw eigen stijl.
 
Mijnomgeving voor gasten
De mijnomgeving bied vele mogelijkheden zoals online bijboeken, faciliteiten reserveren, verbruik inzien zelfs broodjes bestellen. Je hebt zelf in de hand hoe uitgebreid de Mijnomgeving wordt.
 
 
Alles in één online reserveringssysteem
Met de rechtstreekse koppeling met onze hardware en vele softwaremogelijkheden stuur je het gehele park aan vanuit één handig softwaresysteem.