Everything, everytime, everyone, everywhere
Inlogportaal voor gasten
De mijnomgeving biedt de gast een eigen inlogportaal met o.a. overzicht van eigen gegevens, boekingen en documenten. De gast kan online bijboeken, faciliteiten reserveren, betalen, verbruik inzien en gegevens wijzigen. Zelfs een tafeltje reserveren in de horeca of broodjes bestellen voor de volgende ochtend behoort tot de mogelijkheden. 

Automatisch toegang na reservering
Bij een reservering wordt er door het reserveringssysteem automatisch een account aangemaakt voor de gast. Deze gegevens worden via de mail naar de gast verstuurd, waarmee er vervolgens kan worden ingelogd.

Ontworpen in jouw huisstijl en volledig online beheerbaar
De mijnomgeving wordt volledig opgebouwd in de stijl van jouw vakantiepark. Zo sluit de mijnomgeving naadloos aan op jouw website. De pagina's zijn eenvoudig zelf te beheren in het handige CMS.
De voordelen
​Een mijn omgeving van EveryOffice Leisure biedt vele mogelijkheden: 
 • Online betalen
 • Bijboeken faciliteiten
 • Ondertekenen overeenkomsten
 • Broodjes en andere producten bestellen
 • Reserveren in de horeca
 • Inschrijven voor activiteiten
 • Reserveringsinformatie aanvullen en wijzigen
 • Loyaliteitssysteem
De mogelijkheden van de mijn omgeving zelf ervaren? Onze experts helpen je graag.

Vraag een demonstratie aan
Volledig geoptimaliseerd
De mijn omgeving is standaard geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. Zo kunnen gasten thuis, onderweg of op het park altijd probleemloos inloggen, mits er verbinding is met het internet. 

Offline bereikbaar met een PWA
Wil je de mijnomgeving ook offline kunnen gebruiken? Kies voor een mijnomgeving met progressieve web-app. Met een PWA kan de mijnomgeving als app op het startscherm van de mobiele telefoon worden geplaatst. De pagina's in de app zijn offline toegankelijk. Zo kan de gast altijd snel bij belangrijke informatie.
y
Het informatieportaal voor gasten

Gekoppeld aan de reservering
In de mijnomgeving toon je op een overzichtelijke wijze belangrijke informatie aan jouw gasten. Toon bijvoorbeeld de routebeschrijving naar het park, de parkplattegrond, omgevingsinformatie en de openingstijden van de receptie. De getoonde informatie kan worden gekoppeld aan de reservering. Zo toon je documenten die horen bij de verhuurde accommodatie en het recreatieprogramma in de geboekte verblijfsperiode.

Gegevens inzien en wijzigen
In de mijnomgeving kunnen jouw gasten de gegevens van alle reserveringen inzien, wijzigen en aanvullen. Zo kan bijvoorbeeld het kenteken worden ingevoerd voor automatische doorgang bij de slagboom en een receptieloze check-in. Ook het aanvullen van reisgezelschap, ondertekenen van overeenkomsten en inzien van verbruik van elektra en internet behoort tot de mogelijkheden.
Bijboeken en betalen

Online betalen met alle methodes
Naast het inzien, wijzigen en aanvullen van informatie biedt een mijnomgeving ook mogelijkheden voor online betalen. Zo kunnen openstaande termijnbetalingen worden ingezien en direct worden betaald via alle reguliere online betaalmethodes. 

Nieuwe reserveringen en extra's bijboeken
Gasten kunnen in de mijnomgeving nieuwe reserveringen maken, zonder hiervoor terug te hoeven naar de reguliere website. In de mijn omgeving is extra veel ruimte voor het tonen van alle bij te boeken faciliteiten. In combinatie met elektronische sloten is geautomatiseerde verhuur mogelijk van: 
 • Ruimtes, zoals de sauna
 • Verhuurfaciliteiten, zoals fietsen
 • Sportfaciliteiten, zoals de tennisbaan
y
Online inschrijven en ticketing
Online inschrijven en direct betalen
Door het recreatieprogramma en andere activiteiten in de mijnomgeving te tonen kunnen gasten zien wat er in hun vakantieperiode te doen is. De gast kan de actuele bezetting inzien en zich vervolgens inschrijven. Betaalde activiteiten kunnen direct bij inschrijving online worden afgerekend.

Tickets worden automatisch per e-mail naar de gast gestuurd en zijn ook in de mijnomgeving te bekijken. Stuur vlak voor aanvang automatisch een herinnering. 

Ook voor dagrecreatie
Met online ticketing regel je naast de betaling voor activiteiten bijvoorbeeld ook de toegang tot de faciliteiten voor daggasten. In het systeem houd je zicht op de bezettingsgraad en stel je eenvoudig een maximale bezetting in. 

Lees meer over dagrecreatie
De voordelen van onze mijn omgeving
Informatieportaal voor gasten
De mijn omgeving kan zo uitgebreid mogelijk worden ingericht naar jouw wens. Voorbeelden van mogelijkheden zijn: online betalen, broodjes en andere producten bestellen, bijboeken faciliteiten, reserveringsinformatie aanvullen en wijzigen.
 
Volledig geoptimaliseerd en online beheerbaar
De mijn omgeving is volledig in huisstijl van jouw vakantiepark en online te beheren via cms. Ook wordt de mijn omgeving standaard geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel.
 
Koppelen met dagrecreatie
Via de mijnomgeving kan je  het recreatieprogramma tonen en kunnen gasten reserveringen maken voor park faciliteiten.