Everything, everytime, everyone, everywhere
Alles in één online reserveringssysteem

Meest uitgebreide systeem in de recreatiebranche
Maak het beheren van boekingen en het managen van je organisatie eenvoudig met het meest uitgebreide reserveringssysteem in de recreatiebranche. Met de rechtstreekse koppeling met onze hardware en vele softwaremogelijkheden stuur je het gehele park aan vanuit één handig softwaresysteem.

Overzichtelijk planbord en boekingshulp
Houd overzicht in de bezetting via handige planborden. Plaats eenvoudig een nieuwe boeking met de drag & drop functie. Help gasten met het maken van een beslissing via de boekingshulp, waarmee je objecten op alle gewenste kenmerken met elkaar kunt vergelijken.
De voordelen
Het reserveringssysteem van EveryOffice Leisure biedt vele voordelen:
 • Planbord met drag & drop functie
 • Handige boekingshulp
 • Automatisering van taken & facturatie
 • Rapportages & benchmarking
 • Dynamic pricing
 • Vouchers
De mogelijkheden van het reserveringssysteem zelf ervaren? Onze experts laten het je graag zien.

Vraag een demonstratie aan
Alle belangrijke informatie op één plek

Facturatie en rapportages
Regel je facturatie, maak hanmatig of automatisch taken aan en bekijk de resultaten in overzichtelijke rapportages. Zo heb je altijd een up-to-date overzicht van de bedrijfsbalans en actuele statistieken zoals omzet, bezetting, reserveringen en meer. Vergelijk eenvoudig cijfers met voorgaande jaren en zie hoe ver je voor loopt. 

Overzichtelijk dashboard
In één oogopslag alle belangrijke informatie inzichtelijk in één dashboard. Het dashboard is volledig naar jouw wensen aan te passen. Toon bijvoorbeeld storingsmeldingen, taken, aankomsten en vertrekken, omzet per plek en de bezoekersaantallen van de website. Alle informatie uit het systeem kan op jouw dashboard worden getoond in handige grafieken en tabellen. 
y
Koppeling met alle grote touroperators
Real-time koppelingen met touroperators
Reken af met dubbele boekingen en handmatige allotments. Koppel automatisch met touroperators via iCAL, API en Qenner koppeling. Het systeem bekijkt prijzen en beschikbaarheid realtime. Afrekeningen met touroperators zijn eenvoudig te controleren.. Zo kun je alle verhuurobjecten eenvoudig aanbieden op externe sites zoals booking.com, bungalowspecials.nl, prijsvrij.nl en vele anderen. 

Een koppeling met touroperators biedt vele voordelen:
 • Voorkomt dubbele boekingen en handmatige fouten
 • Snel kunnen schakelen in prijsvariaties
 • Profiteer van het grote bereik van touroperators
 • Automatische synchronisatie op alle gekoppelde boekingskanalen
 • Alles bij te houden binnen één systeem
Dynamic pricing
Verbeter je prijsstrategie
Voer eenvoudig prijsaanpassingen door op basis van behaalde resultaten, inzicht in vraag en conversiepercentages. Automatiseer de berekening en aanpassing van prijzen op basis van elke denkbare pricingregel. Zo behaal je meer omzet en houd je meer tijd over voor gastheerschap.

Inlog voor eigenaren
Laat eigenaren zelf inloggen in een handige mijn omgeving. Hier is alles inzichtelijk; van bezetting tot afrekeningen. En boekingen en reparatieverzoeken zijn eenvoudig doorgegeven.
De voordelen van ons reserveringssysteem
Volledig overzicht over het planbord
Met de drag & drop functie kun je eenvoudig boekingen plaatsen. Met de boekingshulp help je gasten met het maken van een beslissing.
 
Directe koppeling met innovatieve hardware
Vanuit een handig softwaresysteem stuur je het gehele park aan. Zo kan je vanuit de cloud al het hardware aansturen.
 
Automatiseer je facturatie en rapportages
Altijd een up-to-date overzicht van omzet, bezettingen, reserveringen en meer. Ook eenvoudig te vergelijken met de cijfers van voorgaande jaren.