Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden van Relaties & Marketing

Relatiebeheer
Alle relaties op één plek
Houd contact met je gasten vanuit één handig digitaal gastdossier. In het CRM-systeem heb je per klant alle belangrijke gegevens bij de hand. Zo volg je de klant van reservering tot thuiskomst. Op basis van deze info verstuur je eenvoudig persoonlijke mailings of een sms.

Ontdek wat gasten van je vinden
Stuur geheel geautomatiseerd een meertalige enquête na verblijf.  Alle vragen en verzendingsvoorwaarden stel je zelf eenvoudig in via EveryOffice. Hierbij heb je de keuze uit diverse vraagsystemen. De vragen koppel je eenvoudig aan faciliteiten, objecten of afdelingen. Zo is eenvoudig te onderscheiden waar een klant tevreden over is en wat er beter kan. 
 
y
y
Adverteren met Google Ads en Facebook

Altijd bovenaan Google
Google biedt de mogelijkheid om te adverteren op zoekwoorden. Welke zoekwoorden en welke advertenties je daar laat zien, kun je helemaal zelf bepalen. Onze marketeers vinden voor jou de beste zoekwoorden en richten campagnes, extensies en doelgroepen hierop in. 

Bereik jouw doelgroep met Facebook
Facebook biedt de mogelijkheid om jouw doelgroep rechtstreeks te bereiken. Onze marketeers vinden voor jou de best converterende doelgroepen en richten campagnes en advertenties hierop in. 

Conversies meten
Het is belangrijk dat je weet of de advertenties die nu draaien, ook zorgen voor reserveringen. Daarom zorgen wij dat conversies goed gemeten worden, zowel binnen Facebook Business, Google Ads als Google Analytics. Zo zie jij wat jouw inverstering heeft terug verdient. 

Alle gastgegevens bij de hand op één scherm

Alle gastgegevens op één plek
Efficiënt en gastvriendelijk.
Zoek op basis van eenvoudige gegevens en alle informatie van de gast verschijnt op een handig dashboard. Wijzig de gegevens, voeg medereizigers toe en lees de laatste correspondentie terug.
 
  • Alle klantengegevens in een digitaal dossier
  • Telefoonkoppeling gast dashboard
  • Live chat
  • Loyaliteitensysteem
Reviews en cijfers doorplaatsen
Enquêtes en reviews
Voor elk type object, zoals accomodaties, zijn eigen enquêtes in te richten. De resultaten, zoals reviews en de net promoter score, bekijk je op het dashboard en plaats je eenvoudig door op de website. Zo vul je elk object in jouw boekingstraat met actuele reviews en cijfers. 
 
  • Enquête terugzien in de mijnomgeving
  • Automatische herinneringsmail
  • Diverse vraaagsystemen
  • Net promoter score 
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten

De voordelen van ons relatiebeheer systeem
Alle relaties op één plek
Alle klantcontact informatie in een handig digitaal gastdossier. Vanuit jouw klantenbestand kan je gasten gepersonaliseerde content bieden zoals informatie over leuke uitstapjes en meer.
 
Een kwalitatief goede e-mail database
Probeer met een goed opgezette win-back campagne jouw inactieve adressen weer actief te maken. Niet valide en echt inactieve adressen kunnen vervolgens eenvoudig worden verwijderd.
 
Website optimalisatie
Beter scoren op zoekwoorden die ertoe doen? Met een breed pakket aan SEO-maatregelen zorgen wij ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google.