Everything, everytime, everyone, everywhere
Enquêtes en reviews

Ontdek wat gasten van je vinden
Stuur geheel geautomatiseerd een meertalige enquête na verblijf.  Alle vragen en verzendingsvoorwaarden stel je zelf eenvoudig in via EveryOffice. Hierbij heb je de keuze uit diverse vraagsystemen. De vragen koppel je eenvoudig aan faciliteiten, objecten of afdelingen. Zo is eenvoudig te onderscheiden waar een klant tevreden over is en wat er beter kan. 

Reviews en cijfers doorplaatsen
Voor elk type object, zoals accomodaties en kampeerplaatsen, zijn eigen enquêtes in te richten. De resultaten, zoals reviews en de net promoter score, bekijk je op het dashboard en plaats je eenvoudig door op de website. Zo vul je elk object in jouw boekingstraat met actuele reviews en cijfers. 

Taken koppelen aan resultaten
Het systeem kan automatisch taken aan antwoorden koppelen, bijvoorbeeld voor de schoonmaak. Maar ook vanuit het dashboard voeg je ook eenvoudig taken toe aan resultaten.
De voordelen
Het systeem voor het versturen van mailings en enquetes van EveryOffice Leisure heeft vele voordelen:

  • Onbeperkt mailings versturen
  • Selectie op basis van reservering of relatietype
  • Responsive e-mailtemplates op maat
  • Geautomatiseerde enquêtes
  • Net promoter score
Benieuwd naar alle mogelijkheden van het CRM-systeem? Onze experts laten het je graag zien

Vraag een demonstratie aan
Mailings en nieuwsbrieven

Gepersonaliseerde content
Stuur op basis van gast- en verblijfsgegevens gepersonaliseerde mailings naar jouw gasten. Zo breng je gasten op de hoogte van ontwikkelingen, leuke aanbiedingen en last minutes. Met de responsive e-mailtemplates maak je eenvoudig een nieuwsbrief in de stijl van jouw bedrijf. 

Bekijk na het versturen uitgebreide statistieken over de resultaten van jouw mailing, zoals openingspercentages, bounces en conversies.

Een kwalitatief goede e-mail database
Probeer met een goed opgezette win-back campagne jouw inactieve adressen weer actief maken. Niet valide en echt inactieve adressen kunnen vervolgens eenvoudig worden verwijderd. Zo zorg je ervoor dat jouw adressenlijst altijd van hoge kwaliteit is. 
y
De voordelen van onze mailings & enquêtes
Geautomatiseerde enquêtes
Ontdek wat gasten van je vinden door na verblijf een geautomatiseerde enquête te sturen. Via EveryOffice heb je keuze uit diverse vraagsystemen die je makkelijk kan koppelen aan faciliteiten, objecten of afdelingen.
 
Stuur een nieuwsbrief in jouw huisstijl
Stuur de gast gepersonaliseerde content op basis van gast- en verblijfsgegevens. Zo stel je de gasten op de hoogte van leuke aanbiedingen en last minutes.
 
Eenvoudig reviews en cijfers doorplaatsen
Bekijk resultaten zoals reviews en net promoter score op het dashboard en plaats deze eenvoudig door naar de boekingsstraat. Zo heb je altijd actuele reviews en cijfers.