Everything, everytime, everyone, everywhere
Online adverteren

Meer online succes?
Wij ondersteunen je bij het opzetten van jouw Google Ads, Facebook en Remarketing campagnes. Hierbij kijken we naar de ideale zoektermen en doelgroepen, helpen bij het opstellen van advertenties en maken de perfecte landingspagina’s. De resultaten bekijk je in overzichtelijke rapportages.

Website optimalisatie
Beter scoren op zoekwoorden die ertoe doen? Met een breed pakket aan SEO-maatregelen zorgen wij ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google.

Grip op resultaten
Met EveryOffice heb je grip op jouw marketingactiviteiten en resultaten. Hier heb je toegang tot gast- en verblijfsgegevens, boekingscijfers, websitestatistieken en de resultaten van jouw mailings. Zo heb je alle belangrijke informatie op één plek
De voordelen
Marketing ondersteuning van EveryOffice Leisure heeft vele voordelen:
 
  • Marketing advies van een recreatiespecialist
  • Online campagnes via alle kanalen
  • Zicht op resultaten
  • Conversie optimalisatie in jouw boekingsstraat
  • Beter scoren op zoekwoorden

Benieuwd naar alle mogelijkheden van online marketing? Onze marketeers laten het je graag zien

Vraag een demonstratie aan
Adverteren met Google Ads en Facebook

Altijd bovenaan Google
Google biedt de mogelijkheid om te adverteren op zoekwoorden. Welke zoekwoorden en welke advertenties je daar laat zien, kun je helemaal zelf bepalen. Onze marketeers vinden voor jou de beste zoekwoorden en richten campagnes, extensies en doelgroepen hierop in. 

Bereik jouw doelgroep met Facebook
Facebook biedt de mogelijkheid om jouw doelgroep rechtstreeks te bereiken. Onze marketeers vinden voor jou de best converterende doelgroepen en richten campagnes en advertenties hierop in. 

Conversies meten
Het is belangrijk dat je weet of de advertenties die nu draaien, ook zorgen voor reserveringen. Daarom zorgen wij dat conversies goed gemeten worden, zowel binnen Facebook Business, Google Ads als Google Analytics. Zo zie jij wat jouw inverstering heeft terug verdient. 
y
De voordelen van onze online marketing
Zicht op resultaten
Wij zorgen ervoor dat conversies goed gemeten worden, zowel binnen Google Ads, Google Analytics als Facebook Bussiness. Zo weet je als de huidige advertenties ook daadwerkelijk voor reserveringen zorgen.
 
Beter scoren op zoekwoorden
Met SEO zorgen wij ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor google. Hierbij kijken we naar de ideale zoektermen en doelgroepen. De resultaten bekijk je in overzichtelijke rapportages.
 
Grip op jouw marketingactiviteiten
Zo heb je alle belangrijke informatie zoals; gast- en verblijfgegevens, boekingscijfers, websitestatistieken en de resultaten van jouw mailingen op één plek.