Everything, everytime, everyone, everywhere
Relatiebeheer

Alle relaties op één plek
Houd contact met je gasten vanuit één handig digitaal gastdossier. In het CRM-systeem heb je per klant alle belangrijke gegevens bij de hand. Zo volg je de klant van reservering tot thuiskomst. Op basis van deze info verstuur je eenvoudig persoonlijke mailings of een sms.

Marketing automation & loyaliteit
Activeer jouw klantenbestand door gasten gepersonaliseerde content te bieden op basis van het klantprofiel. Zo toon je de gast op basis van de verzamelde data automatisch interessante upgrades, informatie over leuke uitstapjes en meer. En met het uitdelen van loyaliteitspunten bij het maken van een boeking of aankoop op het park maak je van iedere bezoeker een trouwe gast.
De voordelen
Het CRM-systeem van EveryOffice Leisure heeft vele voordelen:
 
  • Alle klantgegevens in één digitaal dossier
  • Telefoonkoppeling gast dashboard
  • Live chat
  • Gepersonaliseerde content en mailings
  • Loyaliteitssysteem
Meer weten over de mogelijkheden van het CRM-systeem? Onze experts vertellen je graag meer.

Vraag een demonstratie aan
Alle gastgegevens bij de hand op één scherm
Zoek op basis van eenvoudige gegevens en alle informatie van de gast verschijnt op een handig dashboard. Wijzig de gegevens, voeg medereizigers toe en lees de laatste correspondentie terug. Nieuwe reserveringen of faciliteiten zijn direct te boeken, net als het inschrijven voor een activiteit of het bestellen van broodjes. Efficiënt en gastvriendelijk.

Nummerherkenning
Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw VoIP telefooncentrale aan EveryOffice te koppelen. Bij een inkomende beller verschijnt een pop-up op het scherm, waarmee je direct het gast dashboard kunt openen. Zo heb je meteen alle relevante klantgegevens bij de hand.
y
De voordelen van ons relatiebeheer systeem
Alle klantgegevens in één digitaal dossier
In ons handige CRM systeem heb je per klant alle belangrijke gegevens bij de hand. Op basis van deze informatie verstuur je eenvoudig persoonlijke mailingen.
 
Telefoonkoppeling gast dashboard
Koppel jouw VoIP telefooncentrale aan EveryOffice zodat bij een inkomende beller een pop-up verschijnt met een link naar alle relevante klantgegevens.
 
Verstuur jouw gasten gepersonaliseerde content
Toon je gast op basis van verzamelde data automatisch informatie over leuke uitjes, interessante upgrades en meer.