Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden van Planning & Aansturing

Eén handig systeem voor taken en planning
Alle taken in één systeem
Beheer alle taken in jouw recreatiebedrijf in één overzichtelijk systeem. Wijs taken toe aan medewerkers of afdelingen. Voeg eenvoudig taakomschrijvingen. afbeeldingen en documenten toe. Tag collega's, voeg opmerkingen toe en registreer gemaakte uren via de agenda. De status van lopende taken zijn zichtbaar in een handig planbord. Alles online en gemakkelijk op mobiel te bekijken.

Hét informatieportaal voor werknemers
De intranetomgeving is hét informatieportaal voor alle werknemers. Deze is geheel naar de wensen van jouw bedrijf af te stemmen. Urenregistratie, het rooster, loonstrookjes, contractgegevens en nieuwsbrieven zijn na een eenvoudige log-in online te bekijken, zowel op de mobiele telefoon als achter de laptop. 
y
y
Alle personeelszaken in één systeem

Roosters en aanwezigheid
Structureer al jouw personeelszaken in één online systeem. Maak roosters, meld aan- en afwezigheid en registreer uren met een kloksysteem. Hierbij heb je de mogelijkheid om gemaakte uren pas na fiattering zichtbaar te maken op het intranet. 

Biedt zicht op persoonlijke ontwikkeling
Zet personeelsboeken online en maak deze beschikbaar aan elk personeelslid. Bekijk rapportages en prognoses en leg functioneringsgesprekken vast in een persoonlijk dossier. Ideaal om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te volgen en bijsturing concreet bespreekbaar te maken.

Alle personeelszaken en financiën online geregeld

Hét informatieportaal voor werknemers
Intranet omgeving op maat
De intranetomgeving is hét informatieportaal voor alle werknemers. Deze is geheel naar de wensen van jouw bedrijf af te stemmen. Urenregistratie, het rooster, loonstrookjes, contractgegevens en nieuwsbrieven zijn na een eenvoudige log-in online te bekijken, zowel op de mobiele telefoon als achter de laptop. 
 
  • Inlog werknemer
  • Inzicht rooster per persoon of afdeling
  • Ovezicht gewerkte uren en verlof
  • Prognose loonkosten
​Koppeling met de belastingdienst
Handige automatiseringen
EveryOffice heeft een automatisch btw-koppeling en ICP met de belastingdienst, waardoor uw aangifte in slechts 1 klik digitaal kan worden gedaan.
 
  • Volledige integratie van alle modules
  • Boekhouding, facturering en fiattering
  • Live chat Facturen verwerken met Scan en Herken
  • Budgettering, investeringen en afschrijvingen
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten

De voordelen van ons Planning & Aansturing systeem
Ideaal voor schoonmaak, technische dienst en receptie
Als een gast vertrekt is de accommodatie direct zichtbaar voor de schoonmaakploeg. Bij mankementen is de taak eenvoudig doorgezet naar de technische dienst. 
 
Recreatie CAO geïntegreerd
Bij het roosteren wordt door het systeem rekening gehouden met de arbeidstijdenwet. Zo kun je een melding krijgen als je iemand te veel uren per dag of per week roostert en als iemand diensten te kort achter elkaar werkt.
 
In één klik digitaal belastingaangifte doen
Puzzelen aan het einde van een kwartaal? Nee, liever in een paar klikken de complete belastingaangifte online regelen. EveryOffice maakt na elke facturering automatisch een regel op de achtergrond aan en voegt deze toe aan het overzicht belastingaangifte.