Everything, everytime, everyone, everywhere
Facilitair & Planning

Alle taken in één systeem
Beheer alle taken in jouw recreatiebedrijf in één overzichtelijk systeem. Wijs taken toe aan medewerkers of afdelingen. Voeg eenvoudig taakomschrijvingen. afbeeldingen en documenten toe. Tag collega's, voeg opmerkingen toe en registreer gemaakte uren via de agenda. De status van lopende taken zijn zichtbaar in een handig planbord. Alles online en gemakkelijk op mobiel te bekijken.

Ideaal voor schoonmaak, technische dienst en receptie
Als een gast vertrekt is de accommodatie direct zichtbaar voor de schoonmaakploeg. Bij mankementen is de taak eenvoudig doorgezet naar de technische dienst. Als een object schoon is gemaakt wordt deze automatisch zichtbaar op de plattegrond.
 
De voordelen
Het facilitair systeem voor taken en servicebonnen van EveryOffice Leisure biedt vele voordelen: 
  • Push- en mailnotificatie van taken
  • Taakstatussen zichtbaar in planbord
  • Taken koppelen aan relatie of object
  • Automatische taken vanuit het reserveringssysteem
  • Looproute zelf in te stellen
Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw recreatiebedrijf? Onze experts vertellen je er graag meer over.

Vraag een demonstratie aan
Servicebonnen & Agenda

Servicebonnen
Houd overzicht van alle servicebonnen in één online systeem. Maak eenvoudig werkorders aan, registreer gewerkte uren, voeg artikelen toe, onderteken digitaal en zet automatisch door naar facturering.

Agenda
Een centrale agenda voor jouw bedrijf en voor elke medewerker een persoonlijke agenda. Alles online en gemakkelijk in gebruik. Gemaakte uren boek je eenvoudig op een project of debiteur. Doordat de agenda gekoppeld is aan de personeelsgegevens kun je besteedde uren direct omboeken en factureren.
y
De voordelen van onze facilitair en planning software
Een centrale agenda voor jouw bedrijf
Voor elke medewerker een persoonlijke agenda. Gemaakte uren boek je eenvoudig op een project of debiteur. Besteedde uren kun je direct omboeken en factureren.
 
Alle taken in een handig planbord
Voeg eenvoudig taken toe en wijs deze toe aan medewerkers of afdelingen. Voeg eenvoudig omschrijven, afbeeldingen en documenten toe. Alles is online en gemakkelijk op mobiel te kijken.
 
Ideaal voor de schoonmaakploeg
Wanneer de gast vertrekt is de accommodatie direct zichtbaar voor de schoonmaakploeg. Nadat het object schoon is gemaakt wordt deze automatisch zichtbaar op de plattegrond.