Everything, everytime, everyone, everywhere
Boekhouding & Rapportage

Alle financiën in één systeem
De financiële stand van zaken altijd online bereikbaar: Met EveryOffice sta je altijd in verbinding met de zaak. Boekhouding, fiattering en facturering zijn in één systeem te beheren. Zo heb je al je gegevens direct bij de hand. Beheer via het financiële dashboard al jouw relaties en activa. Regel de betaling van crediteuren en houdt overzicht met uitgebreide rapportages.

In één klik digitaal belastingaangifte doen
Puzzelen aan het einde van een kwartaal? Nee, liever in een paar klikken de complete belastingaangifte online regelen. EveryOffice maakt na elke facturering automatisch een regel op de achtergrond aan en voegt deze toe aan het overzicht belastingaangifte. Volledig automatisch, zodat u zich kunt richten op de echte dingen.
De voordelen
Het systeem voor financiën van EveryOffice Leisure biedt vele voordelen:
 
  • Volledige integratie van alle modules
  • Boekhouding, facturering en fiattering
  • Facturen verwerken met Scan en Herken
  • Budgettering, investeringen en afschrijvingen
  • Automatische koppeling met belastingdienst
Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw recreatiebedrijf? Onze experts vertellen er graag meer over

Vraag een demonstratie aan
Handige automatiseringen

​Koppeling met de belastingdienst
EveryOffice heeft een automatisch btw-koppeling en ICP met de belastingdienst, waardoor uw aangifte in slechts 1 klik digitaal kan worden gedaan.

Scan & Herken
Verstuur elektronische facturen en aanmaningen en maak het verwerken van bonnetjes nog eenvoudiger met scan en herken. Budgetteer per projectonderdeel en boek uren en kosten vanuit een online kostenplaats administratie. En jouw in- en verkoopfacturen zijn in hetzelfde dashboard snel geaccordeerd.
y
Volledig naar wens aanpasbaar dashboard

Alle belangrijke informatie op één plek
In één oogopslag alle belangrijke informatie inzichtelijk in één dashboard. Het dashboard is volledig naar jouw wensen aan te passen. Toon bijvoorbeeld storingsmeldingen, taken, aankomsten en vertrekken, omzet per plek en de bezoekersaantallen van de website.

Alle informatie uit EveryOffice kan op jouw dashboard worden getoond in handige grafieken en tabellen. Met handige snelkoppelingen naar de meest gebruikte pagina’s heb je alle belangrijke informatie binnen handbereik, zowel op de computer als op mobiel.
De voordelen
Het dashboard van EveryOffice Leisure biedt vele voordelen:
  • Persoonlijke dashboards per medewerker
  • Alle bedrijfsdata zichtbaar in handige widgets
  • Dashboards naar eigen wens in te richten
  • Benchmarking en analyse
  • Alle informatie uit EveryOffice inzichtelijk

Benieuwd hoe dit dashboard kan worden ingesteld voor jouw recreatiebedrijf? Onze experts vertellen er graag meer over

Kom met ons in contact
De voordelen van onze boekhouding software
Alle belangrijke informatie in één dashboard.
Het dashboard is volledig naar jouw wensen aan te passen. Toon bijvoorbeeld taken, aankomsten, vertrekken, storingsmeldingen, omzet per plek en de bezoekersaantallen van de website.
 
Boekhouding, facturering en fiattering
Alle financiën vanuit een systeem te beheren. Via het financiële dashboard heb je al je gegevens direct bij de hand. Regel de betaling van crediteuren en houdt overzicht met uitgebreide rapportages.
 
Verstuur eenvoudig elektronische facturen
Met scan en herken maak je het verwerken van bonnetjes nog eenvoudiger. Budgetteer per projectonderdeel en boek uren en kosten vanuit een online kostenplaats administratie.