Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden van Diverse uitbreidingen

Ontdek de vele mogelijkheden van de Mijnomgeving
Mijnomgeving voor eigenaren
In de mijnomgeving is voor eigenaren alles inzichtelijk; van bezetting tot afrekeningen. Geef inzicht in o.a. de opbrengsten, kosten, reserveringen via handige rapportages. Reken af per object of per poule en laat zien hoe deze berekening tot stand is gekomen. Welke afspraken er ook zijn gemaakt met individuele eigenaren; alles is met rechten instelbaar.

Online aanbod van alle faciliteiten, activiteiten en ruimtes
Stel je voor; jouw gasten kunnen op jouw website een perfecte familiedag samenstellen. Op een speciaal ingerichte pagina boeken ze eenvoudig fietsen voor een mooie tocht in de ochtend, reserveren ze een lunchbuffet in jouw restaurant, en regelen ze toegang tot het zwembad en de sauna. Is er sprake van een maximale bezetting? Dan ziet de gast hoeveel plaatsen er, eventueel per tijdslot, nog beschikbaar zijn.
 
y
y
Verkoop van recreatiewoningen
Een verkoopwebsite voor jouw accommodaties
Bied recreatiewoningen te koop aan op jouw website. Plaats bestaande objecten eenvoudig door naar de verkooppagina. Hier presenteer je op professionele wijze het aanbod; met aantrekkelijke foto’s en plattegrond, ruimte voor projectdocumentatie en informatie over de investering en het rendement.

Is het object verkocht? Geef de nieuwe eigenaar eenvoudig toegang tot de mijnomgeving en neem de accommodatie binnen enkele kliks weer op in de verhuurbare objecten.
 
 • Objecten eenvoudig te koop aanbieden
 • Informatie over investering en rendement
 • Aanbod op website en app
 • Van verkoop tot verhuur in één systeem

Online boekingen en verzoeken doorgeven
 

Combineer het aanbod in handige arrangementen
Online aanbod van alle faciliteiten, activiteiten en ruimtes
Met EveryOffice kun je elke mogelijke faciliteit, activiteit en ruimte online aanbieden. Maak hierbij relevante combinaties en biedt deze aan als vast arrangement, waarbij je de keuze hebt om deze als optie of als directe reservering door te zetten. 
 
 • Online ticketing
 • Door een invoer offerte, bevestiging, factuur
 • Te combineren met verblijfsrecreatie
 • Optimale procesautomatisering
Animatieprogramma
Animatie & Dagrecreatie
Toon het recreatieprogramma op de website, mijnomgeving, narrowcasting en infozuilen. Laat gasten online inschrijven, verkoop tickets met online betaling en doe verslag van de leukste foto- en videomomenten. 
 
 • Recreatieprogramma online tonen
 • Sjablonen terugkerende activiteiten
 • Online inschrijvingen en betalen
 • Presentielijsten
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten

De voordelen van onze diverse uitbreidingen
Eenvoudig complete kinderfeestjes of bedrijfsuitjes aanbieden
Combineer het aanbod in handige arrangementen. Maak hierbij relevante combinaties en biedt deze aan als vast arrangement, waarbij je de keuze hebt om deze als optie of als directe reservering door te zetten. 
 
Geef inzicht via handige rapportages
In de mijnomgeving is voor eigenaren alles inzichtelijk; de opbrengsten, kosten, reserveringen. Reken af per object of per poule en laat zien hoe deze berekening tot stand is gekomen. 
 
Van verkoop tot verhuur in één systeem
Is het object verkocht? Geef de nieuwe eigenaar eenvoudig toegang tot de mijnomgeving en neem de accommodatie binnen enkele kliks weer op in de verhuurbare objecten.