Everything, everytime, everyone, everywhere
Animatie & Dagrecreatie

Animatieprogramma
Toon het recreatieprogramma op de website, mijnomgeving, narrowcasting en infozuilen. Laat gasten online inschrijven, verkoop tickets met online betaling en doe verslag van de leukste foto- en videomomenten. Het systeem is meertalig en biedt de mogelijkheid om draaiboeken te koppelen en eerdere activiteiten te dupliceren.

De pagina’s kunnen via een sjabloon gethematiseerd worden en zijn online toe te voegen aan een verlanglijstje. Alle activiteiten zijn zichtbaar op een handige interactieve plattegrond.
De voordelen
De module voor animatie van EveryOffice Leisure biedt vele voordelen en mogelijkheden: 
  • Recreatieprogramma online tonen
  • Handige sjablonen van terugkerende activiteiten
  • Online inschrijven en betalen
  • Presentielijsten
  • Print- en webversies met filters op interesse
De module voor animatie zelf ervaren? Onze experts laten het graag aan je zien

Vraag een demonstratie aan
Dagarrangementen & Verhuurfaciliteiten
Online aanbod van alle faciliteiten, activiteiten en ruimtes
Stel je voor; jouw gasten kunnen op jouw website een perfecte familiedag samenstellen. Op een speciaal ingerichte pagina boeken ze eenvoudig fietsen voor een mooie tocht in de ochtend, reserveren ze een lunchbuffet in jouw restaurant, en regelen ze toegang tot het zwembad en de sauna. Is er sprake van een maximale bezetting? Dan ziet de gast hoeveel plaatsen er, eventueel per tijdslot, nog beschikbaar zijn.

Combineer het aanbod in handige arrangementen
Met EveryOffice kun je elke mogelijke faciliteit, activiteit en ruimte online aanbieden. Maak hierbij relevante combinaties en biedt deze aan als vast arrangement, waarbij je de keuze hebt om deze als optie of als directe reservering door te zetten. Zo bied je eenvoudig complete kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten aan.

Online controleren en betalen van de reservering
De gehele reservering is inzichtelijk in de mijnomgeving. Hier kan jouw gast extra personen aanmelden en kunnen extra’s worden bijgeboekt. Misschien willen ze wel een picknickmand mee op fiets? Afrekenen kan direct online of gewoon via de kassa op het park.
y
De voordelen van onze mijnomgeving
Eenvoudig complete kinderfeestjes of bedrijfsuitjes aanbieden
Combineer het aanbod in handige arrangementen. Maak hierbij relevante combinaties en biedt deze aan als vast arrangement, waarbij je de keuze hebt om deze als optie of als directe reservering door te zetten. 
 
Online inschrijven en betalen
Toon het Animatieprogramma op de mijnomgeving en laat gasten online inschrijven. Doe verslag van de leukste foto- en videomomenten en verkoop tickets met online betaling.
 
Presentielijsten
Via het systeem van EveryOffice heb je duidelijk overzicht over alle inschrijvingen en heb je de mogelijkheid om limieten te geven aan animatie activiteiten.