Everything, everytime, everyone, everywhere
Eigenaren & Verkoop

Mijnomgeving voor eigenaren
In de mijnomgeving is voor eigenaren alles inzichtelijk; van bezetting tot afrekeningen. Geef inzicht in o.a. de opbrengsten, kosten, reserveringen via handige rapportages. Reken af per object of per poule en laat zien hoe deze berekening tot stand is gekomen. Welke afspraken er ook zijn gemaakt met individuele eigenaren; alles is met rechten instelbaar.

Online boekingen en verzoeken doorgeven
In een handig planbord hebben eigenaren inzicht in alle boekingen van hun accomodatie(s). Binnen enkele klikken is eigen gebruik of een nieuwe boeking doorgegeven. Eigenaren kunnen online reparatieverzoeken indienen en zelf taken aanmaken voor de technische dienst. Belast de gemaakte kosten rechtstreeks door vanuit de servicerapporten, taken of inkoopfacturen.
De voordelen
De mijn omgeving voor eigenaren van EveryOffice Leisure heeft vele voordelen:
  • Eigenarenafrekening per object of per poule
  • Afrekening en rendement inzichtelijk
  • Eigen gebruik of boeking doorgeven
  • Onderhoudsverzoeken doorgeven
  • Verschillende afspraken per eigenaar
De mogelijkheden van de mijn omgeving voor eigenaren zelf ervaren? Onze experts vertellen je er graag meer over

Vraag een demonstratie aan
Verkoop van recreatiewoningen
Een verkoopwebsite voor jouw accommodaties
Bied recreatiewoningen te koop aan op jouw website. Plaats bestaande objecten eenvoudig door naar de verkooppagina. Hier presenteer je op professionele wijze het aanbod; met aantrekkelijke foto’s en plattegrond, ruimte voor projectdocumentatie en informatie over de investering en het rendement.

Is het object verkocht? Geef de nieuwe eigenaar eenvoudig toegang tot de mijnomgeving en neem de accommodatie binnen enkele kliks weer op in de verhuurbare objecten.
 
  • Objecten eenvoudig te koop aanbieden
  • Informatie over investering en rendement
  • Aanbod op website en app
  • Van verkoop tot verhuur in één systeem
y
De voordelen van onze mijnomgeving voor eigenaren
Eigenarenafrekening per object of per poule
Geef inzicht in o.a. de opbrengsten, kosten, reserveringen via handige rapportages. Reken af per object of per poule en laat zien hoe deze berekening tot stand is gekomen via de mijnomgeving.
 
Objecten eenvoudig te koop aanbieden
Presenteer je aanbod op een professionele wijze met een verkooppagina. Voeg eenvoudig aantrekkelijke foto’s, plattegrond, ruimte voor projectdocumentatie en informatie over de investering en het rendement toe.
 
Online verzoeken indienen
Eigenaren kunnen online reparatieverzoeken indienen en zelf taken aanmaken voor de technische dienst. Vanuit de servicerapporten, taken of inkoopfacturen kan je de gemaakte kosten rechtstreeks belasten.