Op afstand dichter bij de zaak

Altijd toegang tot het personeelsbestand en de mogelijkheid om op afstand personeel aan te sturen. Met EveryOffice heeft u in elke situatie alle gegevens paraat. Weet waar elk personeelslid gevonden kan worden en aan welk project gewerkt wordt. Met EveryOffice staat u dichter bij de zaak en beschikt u altijd over actuele gegevens om uw bedrijf in goede banen te leiden.

Talent bijsturen met actuele gegevens

U wilt de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers stimuleren, maar ook meetbaar maken. Targets moeten gehaald worden en de organisatie staat constant in ontwikkeling. Met EveryOffice structureert u alle personeelszaken. Genereer per medewerker een gegevenskaart om een beknopt overzicht te krijgen van elke medewerker. Ideaal om een persoonlijke ontwikkeling te volgen en eventuele bijsturing concreet bespreekbaar te maken.

Nieuw personeel digitaal opleiden

Papieren personeelsmappen zijn niet meer van deze tijd. Bespaar een boom en werk ook digitaal. Bepaal welke personeelsboeken online moeten staan en maak deze beschikbaar aan elk personeelslid. Nieuwe en bestaande medewerkers zullen via EveryOffice te allen tijde terecht kunnen met vragen rondom personeelszaken.

EveryOffice is geoptimaliseerd voor mobiel