Everything, everytime, everyone, everywhere
Van Smart Home naar Smart Office
EveryOffice Smart Control brengt het beste van Smart Home systemen naar het bedrijfspand. Dit geavanceerde systeem voor kantoorautomatisering verhoogt het werkcomfort en de efficiëntie, doordat allerlei handelingen worden geautomatiseerd. Denk hierbij aan het sturen van verlichting, verwarming, zonwering, ventilatie, audio, airco, alarmsystemen en meer. 

Energiebesparing met het domoticasysteem
Het energiebesparingspotentieel van kantoorautomatisering is zeer hoog. Het systeem helpt namelijk om op slimme wijze energie te besparen. Zo wordt verlichting en airco automatisch uitgeschakeld wanneer er een bepaalde tijd geen beweging is gedetecteerd. Of gaan 's avonds alle niet gebruikte apparaten op standby, de verwarming uit en de nachtverlichting aan. Zo bespaar het systeem energie zonder dat je er omkijken naar hebt. 

Met de geavanceerde kantoorautomatisering van EveryOffice verhoogt u de kostenefficiëntie van uw kantoor en bedrijfsruimte en creëert u een duurzame en aantrekkelijke werkplaats. 
De voordelen van het Smart Office systeem
Meer gemak en comfort
Automatiseer allerlei handelingen, zoals het schakelen van zonwering en audio

Energiebesparend
Automatisch in- en uitschakelen van apparaten, verlichting en verwarming

Meer veiligheid
Automatische melding van storingen en calamiteiten.

Handig online bedieningssysteem
Bedien overal de complete automatisering met de mobiele telefoon

Modulair uitbreidbaar
Nieuwe functies en onderdelen worden eenvoudig toegevoegd. 
Creƫer het ideale werkklimaat
Het systeem herkent omstandigheden zoals aanwezigheid, helderheid en temperatuur. Met deze informatie worden automatisch beslissingen genomen om meer comfort te bieden en energie te besparen. Zo creërt het systeem het perfecte binnenklimaat, individueel aangepast aan de kantoor- en bedrijfsruimtes. Je hoeft zelf dus niet dagelijks aan de knoppen te draaien.

Altijd de controle met een handing online systeem
Wil je toch zelf de instellingen veranderen? De slimme schakelaars zijn te bedienen en in te stellen in een handig online systeem. Via de computer of jouw mobiele telefoon bedien je overal op afstand de complete automatisering.
y
Unieke automatiseringsopties
Volautomatische zonwering
Zonwering die zichzelf intelligent regelt: Afhankelijk van de positie van de zon, temperatuur en zonnestraling wordt de zonwering geopend of gesloten. Zo heerst er altijd een aangenaam klimaat in jouw kantoor en bedrijfsruimte. En is er storm of vorst op komst? Dan sluit de zonwering automatisch om schade te voorkomen. 

Multi-room audio
Bied jouw medewerkers en bezoekers een onvergetelijke muziekervaring: Met audio die begint te spelen als iemand een ruimte binnenkomt en automastisch uitschakelt als het pand leeg is. De bediening van het geluid regelt u eenvoudig via de app, met mogelijkheden om medelingen te doen via het multiroom audiosysteem. 

Volautomatisch alarmsysteem
De activering van het alarmsysteem vereist geen handmatige acties meer; deze wordt volledig automatisch gestuurd via de aanwezigheid in het gebouw. Wanneer 's ochtends de eerste gerechtigde medewerker het gebouw betreed wordt het systeem gedeactiveerd. Als het alarm afgaat worden alle ingestelde partijen onmiddelijk gewaarschuwd. Het gaat het gebouw in alarmmodus; er wordt een luide alarmtoon afgespeeld, de zonwering gaat omhoog en de lampen gaan flikkeren. 
Domotica afgestemd op jouw bedrijf
Hoogwaardige hardware
Wij maken gebruik van de hoogwaarde hardware van Loxone, welke geschikt is voor projecten van elk kaliber: Van kleine installaties to Smart Homes en commerciële projecten. 

Volledig afgestemd op jouw bedrijf
Dankzij het groot aantal domotica opties en het vrij te programmeren systeem bieden wij de personalisatie die jouw bedrijf nodig heeft. Heb je een speciale wens voor jouw kantoor of bedrijfsruimte? Leg het voor aan onze experts. Wij geven graag een overzicht van wat er mogelijk is. 

Informeer naar de mogelijkheden