Everything, everytime, everyone, everywhere
Online controle over het verbruik
ERS systeem
Door gebruik te maken van het ERS systeem beheer je op een slimme manier het stroom voor de kampeerplekken, accommodaties of de jachthaven. Door gebruik te maken van dit systeem krijg je online de mogelijkheid om de maximale hoeveelheid stroom te bepalen. Bovendien kan elke stroomaansluiting worden in- en uitgeschakeld. 

Eigenhandig beheerbaar 
Wordt er meer stroom gebruikt dan ingesteld? Dan laat het systeem dit weten. Gasten van het park of eigenaren van boten kunnen online, via de mijnomgeving, het eigen verbruik inzien en eventueel het aantal ampère zelf verhogen. Dit is vooral handig in de huidige samenleving, waarin wordt verwacht het contact zoveel mogelijk te vermijden. 
 
Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw zijn? 
Kom in contact met onze experts, we komen graag vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en komen met een passende offerte. 

Neem contact op met onze experts
De voordelen van energiebeheer
Energiebeheer van EveryOffice Smart Control biedt de volgende voordelen:
​Online zicht op het verbruik van gas, water en stroom
Via een online inlogportaal heeft de gast altijd inzicht in zijn huidig verbruik en wordt in één oogopslag duidelijk hoeveel ampère er nog beschikbaar is.

Behoudt de controle over het verbruik van de gast
Gebruikt een gast teveel stroom? Dan ontvang je hier een melding over.

Aantal ampères en de stroomaansluitingen beheren
De gast kan voorzien worden van het gewenste aantal ampères en de bijbehorende stroomaansluitingen.
Energiebesparing en comfort met domotica
Energiebesparing zonder verlies van comfort
Zet op afstand de thermostaat op de gewenste temperatuur. Ruimtes kunnen individueel worden verwarmd of gekoeld op verschillende temperaturen en tijdstippen. Door het meten van aan- of afwezigheid door middel van deur- en bewegingssensoren kan het energieverbruik worden verlaagd, zonder verlies in kwaliteit van service.

Met domotica de juiste sfeer in elke ruimte
Kies met één druk op de knop de juiste sfeerverlichting. Schakel automatisch verlichting aan wanneer het donker wordt. Door bewegingsmelders in de ruimtes brand het licht nooit onnodig en alle verlichting is op afstand aan en uit te zetten.

Alle voordelen van de domotica
y