Everything, everytime, everyone, everywhere
Duidelijke vakindeling en rijroute
Je wil geen chaotische situaties op jouw parkeerterrein. Juist daarom is belijning onmisbaar voor een professionele parkeerplaats of parkeergarage. Door de parkeerplaatsen, looproutes en rijroutes duidelijk te markeren waarborg je de veiligheid en orde op het parkeerterrein. Hiernaast vergroot belijning de efficiëntie en zorgt het voor een net- en overzichtelijk aanzien. 

Maatwerk oplossing
Als specialist in parkeersystemen & parkeerinrichting kunnen wij de belijning van jouw parkeerterrein verzorgen. Ook hier leveren wij maatwerk. Heb je een speciaal verzoek of origineel idee? Wij denken graag met je mee!

Vraag het onze experts
De voordelen van duidelijke belijning
Zorgt voor orde op het parkeerterrein
Duidelijke vakaanduiding voorkomt dat er willekeurig en inefficiënt wordt geparkeerd

Voorkomt chaotische verkeersituaties
Verkeer volgt een duidelijke route, waardoor er geen onvoorspelbare verkeerssituaties plaatsvinden

Waarborgt de veiligheid voor voetgangers
Duidelijke scheiding tussen rijroutes en looproutes zorgt voor een veilige situatie

Verhoogt de uitstraling van het parkeerterrein
Belijning in de kleur van jouw keuze zorgt voor een net- en overzichtelijk aanzien
Parkeerplaatsen voor elektrische auto's
Het gebruik van elektrische auto's wordt door veel bedrijven gestimuleerd. Als gevolg beschikken steeds meer bedrijven over één of meerdere oplaadpunten. Naast een oplaadpaal betekend dit ook het markeren of belijnen van de parkeervakken die gereserveerd zijn voor elektrische auto’s.

Wij bieden verschillende opties voor het markeren van de oplaadpunten op jouw parkeerterrein. Wil je het parkeervak bijvoorbeeld gedeeltelijk of volledig ingevuld hebben? En met een specifieke kleur? Het is mogelijk om uw huisstijl te verwerken in uw oplaadpunten. Denk aan jouw bedrijfslogo met stekker en markering in jouw bedrijfskleuren. Vraag ons naar de mogelijkheden!
y