Everything, everytime, everyone, everywhere
Beperk de snelheid met verkeersdrempels
De bezoeker van jouw parkeerterrein is door de bebording op de hoogte gebracht van de maximum snelheid. Op sommige plaatsen, zoals bij de in- en uitrit, moet de verkeerssnelheid echter extra worden afgeremd. Verkeersdrempels zijn hiervoor een uitstekende oplossing.

Maatwerk
Wij beschikken over een ruim assortiment aan verkeersdrempels, in diverse maatvoeringen en materialen. Ook hier leveren wij maatwerk. Gekeken naar de parkeersituatie worden de best passende verkeersdrempels gekozen.

Professionele plaatsing
Bij levering worden de verkeersdrempels geheel volgens de richtlijnen geplaatst door onze experts. Dit houdt onder andere in dat de verkeersdrempel wordt aangekondigd met de benodigde bebording: een ‘Verhoogde inrichting’ bord en een bord voor de maximaal toegelaten snelheid. Tussen deze borden en de drempel wordt minimaal 20 meter afstand gehouden. 
Verkeersdrempels laten plaatsen?
Wij zorgen voor:
Maatwerk levering
Afhankelijk van de situatie wordt de juiste drempel geleverd

Professionele plaatsing
Wij kennen de richtlijnen van het plaatsen van de drempels

Kom met ons in contact!
Wij komen graag een keer vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en komen met een passende offerte.

Kom met ons in contact
Afbakening van parkeerplaatsen en rijroute
Wanneer een parkeerplaats of rijroute moet worden afgebakend zijn niet overrijdbare varkensruggen, ook wel biggenruggen genoemd, een uitstekende oplossing. De verkeersremmers die wij leveren zijn vervaardigd uit 100% gerecycled rubber en zijn bestand tegen zonlicht, vocht, olie en extreme temperatuurverschillen. Bovendien zijn de biggenruggen licht in gewicht en voorzien van een ingeperste reflectietape.
y