Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden voor Parkeersysteem

Een parkeersysteem voor elke situatie
Stress-vrij parkeren voor elke parkeersituatie
Een professionele uitvoering van het parkeerbeleid rondom jouw bedrijf voorkomt onnodige parkeerproblemen. Ben je op zoek naar een een nieuwe slagboom, of wil je jouw huidige slagboominstallatie uitbreiden met meer opties? EveryOffice biedt slagbomen en toebehoren voor elke mogelijke parkeersituatie

controle over wie toegang heeft tot jouw bedrijfsterrein
Een slagboom is dé manier om jouw terrein af te sluiten voor ongewenste gasten. Tegelijkertijd wil je de vlotte doorgang van het personeel en gasten niet belemmeren. Een automatische slagboom uitgerust met kentekenherkenning biedt de uitkomst. 

Inkomsten uit jouw parkeerterrein
Zit jouw bedrijf dichtbij het centrum of evenemententerrein? Of staan er altijd al veel onbevoegde auto's op jouw parkeerplaats? Dan is betaald parkeren interessant. 
y
y
Case: Betaald parkeren met kentekenherkenning
De parkeerplaats van Camping Capfun de Pekelinge heeft vanwege de locatie aan het strand te maken met veel daggasten. Dit boodt kansen voor extra inkomsten. De uitdaging: De parkeerplaats is wel gratis voor gasten van de camping. Om dit te realiseren is de slagboominstallatie bij de parkeerplaats voorzien van kentekenherkenning inclusief betaald parkeren.

Hoe werkt betaald parkeren in combinatie met kentekenherkenning?
Daggasten trekken bij de inrit een parkeerkaartje. Tegelijkertijd wordt het kenteken opgeslagen in het systeem. Bij vertrek kan het kaartje bij de betaalautomaat worden ingevoerd om te betalen. Is de gast het kaartje kwijt? Dan kan het kenteken ook worden ingetoetst. Gasten met een geregistreerd kenteken krijgen automatisch toegang tot de parkeerplaats, zonder een ticket te hoeven trekken. Zo hebben beide type gasten toegang tot de parkeerplaats en worden er extra inkomsten gegenereerd!

Lees meer over de case

Een passend  parkeersysteem voor elk type recreatiebedrijf

Inkomsten uit jouw parkeerterrein
Betaald parkeren met tickets
Betaald parkeren kan op verschillende wijzen worden gerealiseerd. Net als bij de slagboominstallatie leveren wij hier maatwerk. Een basis oplossing is de uitbreiding van jouw slagboominstallatie met ticketing en een betaalzuil
 
  • Altijd een maatwerk oplossing
  • Vele mogelijkheden, van basis tot uitgebreid
  • Mogelijkheden tot uitgeven abbonnementen
  • Mogelijkheid tot online betalen & reseveren
Controle over wie er toegang heeft tot jouw terrein
Volledig beheerbaar via online systeem
De kentekencamera's zijn volledig geïntegreerd met ons online softwarepakket EveryOffice. Deze software is te gebruiken op latop, tablet of mobiele telefoon.
 
  • Online kentekens toevoegen of blokeren
  • Inzicht in welke kenteken er toegang heeft gekregen
  • Controleren welk kenteken bij welke gast hoort
  • De slagboom blokkeren of handmatig openen
Zet jij de stap richting de toekomst?
Laat je verbazen door onze mogelijkheden voor jouw vakantiepark of camping en vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Jouw droom is onze uitdaging!

Bekijk één van onze afgeronde projecten