Everything, everytime, everyone, everywhere
Inkomsten uit jouw parkeerterrein
Zit jouw bedrijf dichtbij het centrum of evenemententerrein? Of staan er altijd al veel onbevoegde auto's op jouw parkeerplaats? Dan is betaald parkeren interessant. 

Betaald parkeren met tickets
Betaald parkeren kan op verschillende wijzen worden gerealiseerd. Net als bij de slagboominstallatie leveren wij hier maatwerk. Een basis oplossing is de uitbreiding van jouw slagboominstallatie met ticketing en een betaalzuil: De klant trekt bij de inrit een kaartje en betaald deze bij vertrek bij de betaalzuil. Deze cashless betaalzuil is voorzien van mogelijkheden tot pin- en contactloos betalen. Zo voorkom je dat je met regelmaat met munt- en briefgeld in de weer moet. 

Betaald parkeren met kentekenherkenning
Een uitgebreidere versie van betaald parkeren is de combinatie met kentekenherkenning. Hierbij wordt bij de inrit het kenteken van het voertuig geregistreerd. Bij vertrek toetst de gast het kenteken in op de cashless betaalzuil en betaald het openstaande bedrag. Wanneer de gast de parkeerplaats verlaat zal de slagboom automatisch openen. 
De voordelen van betaald parkeren
Betaald parkeren biedt interessante voordelen voor jouw bedrijf. Zo kan met de extra inkomsten uit het parkeerterrein de operationele kosten en aanschaf van het parkeersysteem worden gedekt. 

Ons systeem voor betaald parkeren biedt extra voordelen: 
  • Altijd een maatwerk oplossing
  • Vele mogelijkheden, van basis tot uitgebreid
  • Mogelijkheid tot uitgeven abonnementen
  • Mogelijkheid tot online betalen & reserveren
  • Aansturing in handig online softwaresysteem
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw parkeerterrein?

Vraag onze experts
Business case: Wunderland Kalkar
Bij attractiepark Wunderland Kalkar is voor extra inkomsten gezorgd door de realisatie van een systeem voor betaald parkeren. Gasten betalen hier niet per uur, maar per bezoek. Hiertoe is het volgende systeem ontwikkeld:

Wanneer een bezoeker de parkeerplaats op draait, gaat door een inductielus de poort automatisch open. Bij de betaalzuilen kan een uitrijkaartje worden gekocht en betaald met pin of contactloos betalen. Bij vertrek wordt het kaartje aangeboden bij de qr-scanner bij de poort, springt het stoplicht op groen en opent de slagboom.

Voor leveranciers is een extra hoge zuil geplaatst, zodat ook vrachtwagenchauffeurs eenvoudig hun leverancierspas met QR-code kunnen scannen. Zo is een parkeersysteem neergezet wat precies past bij de wensen van het park.
y