Everything, everytime, everyone, everywhere
Meer controle over wie toegang heeft tot jouw bedrijfsterrein
Een slagboom is dé manier om jouw terrein af te sluiten voor ongewenste gasten. Tegelijkertijd wil je de vlotte doorgang van het personeel en gasten niet belemmeren. Een automatische slagboom uitgerust met kentekenherkenning biedt de uitkomst. Voertuigen met een geregistreerd kenteken krijgen hiermee automatisch toegang tot jouw terrein wanneer zij de slagboom naderen. Eventuele onaangekondigde bezoekers kunnen zich melden via de intercom. Hiermee wordt de doorstroom op drukke momenten sterk verbeterd.
De voordelen van de kentekenherkenning
Een slagboom met kentekenherkenning biedt tal van voordelen:
  • ​Geen wachttijden bij de slagboom
  • Snellere doorstroming van in- en uitgaand verkeer
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor abbonnementhouders
  • Geen onbevoegde voertuigen op jouw bedrijfsterrein
  • Gedetailleerde informatie over bezettingsgraad, aanvangs- en vertrektijden, etc.      
Case: Betaald parkeren met kentekenherkenning
De parkeerplaats van Camping Capfun de Pekelinge heeft vanwege de locatie aan het strand te maken met veel daggasten. Dit boodt kansen voor extra inkomsten. De uitdaging: De parkeerplaats is wel gratis voor gasten van de camping. Om dit te realiseren is de slagboominstallatie bij de parkeerplaats voorzien van kentekenherkenning inclusief betaald parkeren.

Hoe werkt betaald parkeren in combinatie met kentekenherkenning?
Daggasten trekken bij de inrit een parkeerkaartje. Tegelijkertijd wordt het kenteken opgeslagen in het systeem. Bij vertrek kan het kaartje bij de betaalautomaat worden ingevoerd om te betalen. Is de gast het kaartje kwijt? Dan kan het kenteken ook worden ingetoetst. Gasten met een geregistreerd kenteken krijgen automatisch toegang tot de parkeerplaats, zonder een ticket te hoeven trekken. Zo hebben beide type gasten toegang tot de parkeerplaats en worden er extra inkomsten gegenereerd!

Lees meer over de case
y
Volledig beheerbaar via online systeem
De kentekencamera's zijn volledig geïntegreerd met ons online softwarepakket EveryOffice. Deze software is te gebruiken op latop, tablet of mobiele telefoon. Je kunt dus altijd in het systeem en bij functionaliteiten zoals; 

 
  • Online kentekens toevoegen of blokkeren
  • Inzicht in welk kenteken er toegang heeft gekregen
  • Controleren welk kenteken bij welke gast hoort
  • De slagboom blokkeren of handmatig openen
  • Tijdslots toevoegen waarop er wel of juist geen toegang mag worden verleend 
Hoe werkt kentekenherkenning?
Het kenteken van jouw medewerkers, vaste klanten, gasten of abonnementhouders worden vooraf in het systeem verwerkt. Wanneer een voertuig de slagboom nadert, wordt het kenteken ingelezen door de kentekencamera en wordt de slagboom, in geval van herkenning, geopend. Het kenteken wordt vervolgens geregistreerd in de database samen met gegevens als datum en aankomsttijd. Met deze gegevens houdt u zicht op alle in- en uitgaande bewegingen, ook met beeldmateriaal. 

Meer weten over de werking van het systeem?

Lees meer over Kentekenherkenning