Everything, everytime, everyone, everywhere
Handige software voor parkeerbeheer
Met de parkeersoftware van EveryOffice kun je vanaf elke plek jouw parkeersysteem beheren, zelfs op jouw mobiele telefoon. Hierdoor beschik je op iedere willekeurige locatie over up-to-date rapportages betreffende jouw parkeersysteem. 
Het softwaresysteem is modulair opgebouwd, schaalbaar naar elke situatie en volledig aan te passen aan jouw behoeften. Het systeem is gemaakt om zowel kleine parkeerplaatsen als grootschalige parkeergarages te kunnen monitoren en is eenvoudig toegankelijk via elke browser, zowel op jouw desktop als smartphone. Je kunt het systeem hierdoor eenvoudig gebruiken binnen jouw bestaande IT infrastructuur.

Zijn er storingen, dan kijken wij ‘live’ met je mee. Bovendien is het systeem uit te breiden met unieke koppelingen, zoals reserveringssoftware en tijdsregistratie. 
Basisfuncties
  • Monitoren van de status van parkeerplaatsen
  • Notificaties over de operationele status via SMS en e-mail
  • Beheren van tarieven en kortingen
  • Uitgebreide statistieken en rapportages
De werking in het echt ervaren? 

Vraag een demonstratie aan
Businesscase: 2nd Home Amsterdam
Het softwarepakket stelt bedrijven in staat om controle te houden over alle soorten toegangen in het bedrijf. Zo gebruikt 2nd Home in Amsterdam het systeem niet alleen voor de aansturing van het toegangshek tot het terrein, maar ook voor het beheren van 62 elektronische sloten die toegang geven tot de appartementen. Dit stelt 2nd Home in staat om hun sleutelbeheer volledig online te regelen. Inname van sleutels is hierdoor niet meer nodig.  

Lees meer over de case
y