Everything, everytime, everyone, everywhere
Nieuwe pincode sloten op alle accommodaties
Buitenplaats Oudendijke heeft bij ons de opdracht neergelegd om al hun verblijven te voorzien van slimme elektronische sloten. Hierbij is gekozen voor 55 nieuwe pincodesloten. Die hebben wij recent op al hun verblijven geplaatst. Gasten kunnen vanaf nu via een persoonlijke pincode toegang krijgen tot hun verblijf. Doordat Buitenplaats Oudendijke ook gebruik maakt van ons reserveringssysteem, krijgt de gast na het plaatsen van een reservering automatisch de toegangscode via de mail opgestuurd. Dit proces is volledig geautomatiseerd. Buitenplaats Oudendijke hoeft hier zelf niets meer voor te doen.

De slimme sloten staan in verbinding met onze software. In een fractie van een seconde wordt er gecontroleerd of de ingegeven code toegang mag krijgen. De gast krijgt dus enkel toegang binnen zijn verblijfsperiode.
       

De vraag

Hoe realiseren we een receptie loze check-in?
      

De oplossing

Alle accommodaties op Buitenplaats Oudendijke worden voorzien van pincodesloten.
      

Het resultaat

Het volledig beheren van de elektronische sloten door middel van ons softwaresysteem. Gasten krijgen de toegangscode ruim voor aankomst via de mail, hierdoor kan de toegang worden gekregen tot de accommodatie.
Realisatie van de elektronische pincodesloten
De keuze voor elektronische sloten
Bij Buitenplaats Oudendijke is er gekozen voor slimme elektronische sloten met een pincode tableau. Hierdoor kan de gast zijn verblijf openen met een exlusieve code die is ontvangen via de mail. Om die reden is een bezoek aan de receptie niet meer nodig en kan de gast bij aankomst op het park direct door naar de desbetreffende accommodatie.

Montage van de elektronische sloten
Bij de montage van de sloten wordt tegelijkertijd een hub en controller geplaatst. Hiermee kunnen de sloten verbinding maken met het softwaresysteem. Deze verbinding zorgt ervoor dat op het moment dat er een code is ingevoerd deze door het systeem wordt gecontroleerd. Is er tijdelijk geen verbinding? De data wordt ook offline opgeslagen. Zo gaat de deur altijd open bij het aanbieden van de juiste code. 
Dit hebben wij geleverd:
  • Elektronische sloten met een pincode tableau
  • Verbinding van de sloten via onze software
Lees meer over de elektronische sloten
Meer informatie over onze parkeersystemen?
EveryOffice biedt een volledig modulair parkeersysteem die toepasbaar is op elke parkeersituatie.
 
Meer informatie over onze toegangscontrole?
Eén leverancier voor alle deuren, toegangspoortjes, tourniquets en slagbomen op het bedrijf. Allemaal met elkaar verbonden in één handig online softwaresysteem.