Everything, everytime, everyone, everywhere

Lees hier meer over de mogelijkheden voor Toegangscontrole

Volledige controle over alle ingangen binnen en buiten

Controle over alle binnen- en buitendeuren
Met de elektronische toegangscontrole van EveryOffice Leisure heb je meer controle over de toegang en afsluiting van alle deuren en doorgangen op het park. Of het nou gaat om het afschermen van de deur naar de personeelsruimte, de buitendeur van de accommodaties of de deur van de wellnessruimte: Wij bieden een oplossing voor elke situatie.

Eén handig systeem voor identificatie en betalen
Met persoonlijke identificatie kan de gast een grote verscheidenheid aan toepassingen bedienen, zoals douches, wasmachines, spelapparatuur en de tourniquet bij het zwembad. Er is keuze uit veel hardwaremogelijkheden; plastic of papieren passen, vingerprint en QR-, en barcodes, tags en polsbandjes. Zo is er altijd een optie die past bij jouw bedrijf.

 

y
y
Polsbandjes voor zwembad en horeca
Case: Camping Capfun de Bongerd

De polsbandjes van Vakantiepark Capfun De Bongerd zijn zowel te gebruiken voor toegang tot het zwembad als betaling in de horeca. Ideaal!

De bandjes zijn leverbaar in verschillende maten en zijn geheel volgens eigen ontwerp. Bij de Bongerd is bijvoorbeeld gekozen voor een rode polsband voor kinderen zonder zwemdiploma. Handig voor de toezichthouders in het zwembad!

Dankzij de geïntegreerde RFID chip kan er met het polsbandje van alles worden aangestuurd zoals de toegangspoortjes bij het zwembad, het elektronische slot in de accommodatie, fietssloten en de betaling in de horeca. De kosten? De polsbandjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 0,90 per bandje.

Passende toegangscontrole voor elk type recreatiebedrijf

Campings
Toegangscontrole met tourniquets
Wil je de bezetting in de facciliteiten beheersen? Dan is een tourniquet een geschikte oplossing. Wij leveren diverse soorten tourniquets, van basis draaikruis tot luxe access lane.
 
  • Een breed assortiment, geschikt voor elke situatie
  • Uit te rusten met RFID-technologie
  • Volledig online beheerbaar
  • Onderdeel van ons alles-in-één systeem
Accommodaties
Sloten geschikt voor iedere deur
Met de elektronische toegangscontrole van EveryOffice Leisure heb je meer controle over de toegang en afsluiting van alle deuren en doorgangen in de accommodaties.
 
  • Gekoppeld aan de reservering
  • Zicht op toegang tot alle ruimtes
  • Geautomatiseerde verhuur
  • Online check-in
Ben jij op zoek naar een partner die service hoog in het vaandel heeft staan.
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!